Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

mivano

Citat: Shole  u Ožujak 27, 2010, 19:24:41
To su smjene "u 2 " koje ne rade vikende
opet stara priča - nije se ni promijenila, a 646 radi non-stop >:(

SaNjIn

Citat: mivano  u Ožujak 27, 2010, 19:28:49
Citat: Shole  u Ožujak 27, 2010, 19:24:41
To su smjene "u 2 " koje ne rade vikende
opet stara priča - nije se ni promijenila, a 646 radi non-stop >:(
isto kao i 688..od jutra do sutra! al doslovno..

Shole

Sad je tako kako je.  Nadamo se da će dolaskom novog rukovodstva jednom se konačno i tome stat na kraj i da će u prigradu nove autobuse dobivat one smjene koje najviše voze, dok je sad bilo nešto drugo važnije.  Npr, ove smjene "u 2" voze samo radne dane, a to znači da GODIŠNJE NOVI AUTOBUSI STOJE 115 DANA, dok stare krame 646, 628, 638, 644 voze non stop 365 dana u godini.  Pošto imaju već i 12 godina i milijon kilometara naravno da su u kvaru više od novih pa se onda dešava da vikendom voze autobusi tipa 600, 589, 467, 604.....  a 689,695,700 stoje uredno parkirani nekome doma u dvorištu.

U gradu je situacija nešto malo povoljnija.  I tu uglavnom jedni te isti dobijaju nove, al nije tako strašno očito ko u prigradu.  Izmješaju se ekipe, dođe više autobusa, ima puno mladih koji se zadovolje i time što su uopće na zglobnom, dok su u prigradu neki 30 godina  i nikad nisu dobili novi bus

amalok.95

Dali je netko vidio što je danas na 3A
ili je još uvjek 587 :o

Shole

Zašto je to uopće bitno ?

amalok.95

Pitam samo jer sam počeo malo promatrati 3A pa danas nisam vidio koj je bus

Shole

Subota i nedjelja nisu nikakvo mjerilo.  Ako misliš bilo šta pratit, jedino radni dan ti ima smisla

Berlingo

Ja sam ga vidio, ali dobit cu ban. ;D ;D ;D

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

LuckyLooser

Danas (nedjelja) 536 viđen na 2 i 418 na 1. :o Onda usput svratim do Vodovodne, bacit oko u garažu, a tamo barem 5 Citara stoji uredno parkirano. Mora da je neki "genijalac" slagao današnju smjenu. ::|

Shole

A to ti je u zadnje vrijeme prilično rastezljiv pojam.  Do nedavno, neispravna vozila su stajala od polovice prema Mesokombinatu, a sad neispravna budu i na početku u onom kutu prema Vodovodnoj jer, naravno, nema više dovoljno mjesta.  Al navodno je šifra neispravnost ako je po nosu do zida, a ispravan u rikverc.  Tako da.....

Ruske

vidio i ja 418 na 1...jos sam mislio da sam se zabunio

ikar

Javljeno mi je da je 636 na trojci.

MAKI

To mu je 1 izlet u grad onda  :o :o :o
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

584 na 22
595 na 2
592 na 32
i jos neki na 8ici, ali nisam siguran da li je izlet...mislim da je bio 662, ali nisam siguran, najvj grijesim da je bio 662

mislim da je to sve od danasnjih izleta...mozda je jos 1 izlet koji sam primjetio...vozio sam se podosta puta kroz grad...