Nesreće

Autor actros1880, Prosinac 09, 2007, 18:27:56

zoki.man.fan

Ajmo skratiti muke ;).... prema regama ispada da je to AUWARTER NEOPLAN, N 214

Sad je sve jasno ;)

maky

Da, da, radi se o Jetlineru...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mate

Jos jednom isprika zbog moje greske,hvala svima koji su ukazali...

a zoki tako je to nazalost taj ce ponovno od ponedjeljka vjerojatno vozit ucenike, samo meni ne ide u glavu kako su oni uspjeli dobit natjecaj za voznju te djece, cini se da je tu politika imala prste >:(

S319UL

Citat: mate  u Rujan 10, 2009, 21:45:07
Jos jednom isprika zbog moje greske,hvala svima koji su ukazali...

a zoki tako je to nazalost taj ce ponovno od ponedjeljka vjerojatno vozit ucenike, samo meni ne ide u glavu kako su oni uspjeli dobit natjecaj za voznju te djece, cini se da je tu politika imala prste >:(
Ma ništa prijatelju.  ;)
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

Shole

Citat: zoki.man.fan  u Rujan 10, 2009, 21:29:56

Ex Autotransov 916, inače '84. godište

5AR

Citat: Shole  u Rujan 11, 2009, 19:39:01
Citat: zoki.man.fan  u Rujan 10, 2009, 21:29:56

Ex Autotransov 916, inače '84. godište

Slikano 30.11.2007. u Autotransovoj garaži Novi Vinodolski par dana pred prodaju.

Majstor

Koji "stroj" samo me zanima jel i za njega mjesečna karta za djecu košta 1200 kn
kako vozi djecu i tko je dao potvrdu o ispravnosti
U ponedjeljak u promet ???
Da je neko normalan prvo na pravi pregled iza kojeg bi vjerojatno uslijedilo rezanje (al to samo da je neko normalan)
Uvijek je u takvim slučajevima politika
Usporedite taj "stroj" sa vozilima Slavonija busa ili Terzića koji isto voze djecu
Samo mi sudite pošteno !

conecto

Kao da kod nas u ZET-u nisu otpadali kotači! Mislim da je posljednji slučaj bio prije par godina na Žitnjaku kad su letjeli kotači zglobnog O-305 G. Još ljepši slučaj je bio na liniji 213 negdje 2004. kad je s godinu dana starog Citara otpao prednji lijevi kotač. Držim da ovdje ima i krivnje vozača (posebno kad je riječ o prvoj osovini) jer se čuje lupanje kad matice popuste. Meni se to dogodilo 4-5 puta, čuješ karakteristično lupanje i kad odeš pogledat matice možeš prstima okretat. Naravno, ne voziš dalje. Inače, u pravilu kad se uslijed nekog popravka skidaju kotači morale bi se matice dotezati nakon nekih 500 km. U 99% slučajeva one drže, ali nekad prevagne i taj 1%. Vjerojatno je to slučaj i s ovim Neoplanom kad piše da su par dana prije mijenjane gume, a rupe su se proširile kad su se matice otpustile pa su tako sad uništene i felge.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mate

Ivan1983

I eto ti pizdarije niotkud,ma da mi je Bog brat nema stajanja van autobusne stanice a tebi ako ne paše čekaj drugi bus 8)

mate

Citat: Zetovac  u Rujan 17, 2009, 18:50:44
I eto ti pizdarije niotkud,ma da mi je Bog brat nema stajanja van autobusne stanice a tebi ako ne paše čekaj drugi bus 8)

tu si u pravu nema stajanja ako nema stanice, a covjek htio mu napravit uslugu i eto napravi si pizdariju,jbg...

goran666

Sonja

Citat: mate  u Rujan 17, 2009, 18:55:12
Citat: Zetovac  u Rujan 17, 2009, 18:50:44

tu si u pravu nema stajanja ako nema stanice, a covjek htio mu napravit uslugu i eto napravi si pizdariju,jbg...

Bio je takav dogadaj prije nekih 3 godine kad je vozac Presecki busa pustio djevojcicu iz busa mimo autobusne stanice u Donjoj Semnici pa ju je auto pokupio. Par dana kasnije taj vozac je pocinio samoubojstvo vjesanjem jer nije mogao stim zivjeti. Zao mi je tog vozaca jer je stvarno bio uvijek korektan, susretljiv i dobar vozac bilo dal je vozio skolsku liniju ili medugradsku Zagreb > Krapina  :'(