Mercedes Benz Citaro G II

Autor Shole, Ožujak 18, 2009, 14:47:30

shef

Koliko sam čuo, 714 je vozio prvi dan bez klime.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Ovi displayi su stvarno čudni. Po noći skoro da se više vidi zelenkasta podloga od slova. Kao da su nabavljeni iz druge ruke sa kakvog otpada. :(
Zar je problem nabaviti onakve kao što su ugrađeni u 673-675?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

thomcro

U utorak se novi Citari razmilili gradom. Bilo ih je na svakom koraku! I u skoro svakom je naprijed kod vozača netko stajao od trolejevaca.
721

714

unknown

718

685
Pozdrav by thomcro

thomcro

720 na Pehlinu.

Pozdrav by thomcro

lukica

pa šta nisu mogli i u one citare koje su prija nabavili stavit tamna stakla?
I ovi novi me nakao malo podciječaju (od napred) na regije

Shole

Pa jesu malo zatamnjena, al ne ovoliko. 
Koliko sam vidio po gradu, a i ovdje po slikama, čini mi se da su ovi displejevi totalni fijasko.

ikar

716 na Srdočima

I danas su u rijetkima klime radile... a koliko je tek otvorenih prozora bilo...

ikar

Na dva busa postoje reklamacije! Podvozje nije isto na svima (tj. fali neš na ovima) i iz preventivnih razloga su stopirani i čeka se odgovor iz Euroline-a.

dragec52

Haj. Komp osposobljen pa sad možemo dalje u postanje. Pozdrav kolegama i ostalim članovima foruma i naravno gostimaaaaaaaaaaa.http://i458.photobucket.com/albums/qq309/thom58/autotrolej/P4080248.jpg

Shole

nikako da se priviknem na ovu golu glavu.  Skoro da je isto ko vidit papu bez one bijele kapice,

dragec52

Haj. Vjeruj da se ni ja ne mogu priviknuti da ju ne nosim.

BLEKI MOLIM TE oslobodime date ti riječi, ne mogu bez kape - BLEKIIIIIIIIIIIIII

shef

Nisam znao da su zbog trokrake zvijezde pale tako teške žrtve 
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

dragec52

Haj dečki. Shefe- NIKAD više neću ništa popiti kad su šefovi u blizini- Ma tad još nisam niti znao da će to biti Mercedes, i da će pamtiti to toliko dugo. Ali sam sam si kriv, pa neka patim  :-[

Thommo

Citat: Ivan  u Travanj 01, 2009, 20:45:47
Citat: ikar  u Travanj 01, 2009, 16:27:07
Na jednoj pločici na Conectoru sam našo slijedeće podatke:

RAL 1001 - BASE
RAL 2001 - DUPONT

Ali baš mi se i ne poklapa po onoj shemi...
Ali može biti, drugačije ih je vidjeti uživo... Nije ni meni isprva bilo do kraja jasno kako to da su ZET-ova nova boja RAL 5015 i stara RAL 5012 iste one kao na ovim shemama, ali to je to...
Nemoguće, 1001 i 2001 mi ne izgledaju ni slične...

Meni se čini da je narančasta 2011, a tako svijetle bež ni nema u tablici.