Zabava

Autor Jopa007, Prosinac 09, 2007, 22:13:47

Jopa007

Evo ako se admini slažu neka ova tema bude za zabavu.Stavljaj te sve što se tiče zezancije.

Preneseno sa starog foruma

maky

Evo šta su kolege ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

manoplan

Vjerovali ili ne,ali ovo stoji na sred Autobusnog kolodvora u Zagrebu.Možemo samo nagađati tko je to izgubio  :o ??? ;D

Luka

Ne razumem sta se dogodilo na ovim snimcima iznad? Jel to neka tuca? Jel su to vozaci ili putnici..?
Postoje dve marke autobusa - Setra i svi ostali!
www.autobusi.net - Sajt posvecen autobusima!

maky

Citat: Luka  u Prosinac 18, 2007, 15:27:17
Ne razumem sta se dogodilo na ovim snimcima iznad? Jel to neka tuca? Jel su to vozaci ili putnici..?
To su se dva vozača posvađali, pa počupali...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mannas

To je majstor !  :o  Snađi se druže  :)

shef

Da me ne bi netko slučajno prozvao jugonostalgičarem ili nešto slično
ali meni je ovo legendarno:

Kad ćemo ikad više vidjeti novi S415 u original stanju sa Sanos znakom naprijed  :'(

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ivan1983

Bravo,to se traži!!!!

manoplan

Citat: shef  u Veljača 21, 2008, 17:21:51
Da me ne bi netko slučajno prozvao jugonostalgičarem ili nešto slično

Kad ćemo ikad više vidjeti novi S415 u original stanju sa Sanos znakom naprijed  :'(

Ma kakav jugonostalgičar!Ovo je čista nostalgija...To je autobus moje mladosti.Nikad neću zaboravit osjećaj kad bi šole upalio motor.Pomislio bi da će mu sva stakla izletit iz okvira  :D

kriticar

Citat: shef  u Veljača 21, 2008, 17:21:51
Da me ne bi netko slučajno prozvao jugonostalgičarem ili nešto slično  ali meni je ovo legendarno:

pa nismo počeli živjeti devedesetih,neki od nas datiraju puno ranije,a nismo mi izabrali u kojoj zemlji ćemo se roditi. Sanosi su legenda ovih prostora u autobusnom svijetu. Zato ako imaš još sličnih stvari raspali.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

man134

super ide na gurajuci pogon bez motora  ;D ;D

manoplan

Neki ljudi slabo podnose vožnju autobusima.
Slikao sam ovo danas na dolaznim peronima kolodvora u Zagrebu...
Ako upravo jedete ili ste jeli,ne klikajte na link  ::| ;D

http://i156.photobucket.com/albums/t25/setronije/SP_A0813.jpg

tamlover

Hehe, i najboljima se događa  ;D

Jednom prilikom nakon 11iposatne vožnje TAM-om od Rovinja do Splita nisam bio u stanju doći do WC-a u trajektnoj luci koji je odmah nasuprot kolodvora. Izgledao sam prilično jadno ziher, onako teturajući od klupe do klupe. Naposlijetku sam ga se ipak dočepao, a to je prvi i zadnji put da me bus tako namučio....
Sad još zamislite kako je lijepo odmah potom uvalit se u salon trajekta  ;D ma divota....
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

CroHerc