"smrdljivci" u javnim vozilima

Autor MAN fan, Ožujak 24, 2009, 17:41:25

malena

najbolje nosit sa sobom neki dezodorans/parfem i sl. jbt svaki put kad idem na jednu malo dulju relaciju s Panturistom od 10ak sati,redovito me dopadne netko kome smrde noge!!! 10ak sati to podnositi!!! nije lako vama šoferima!! ja bi takvima zabranila uopće ući u autobus!

PROFA

Citat: malena  u Prosinac 13, 2009, 00:11:24
najbolje nosit sa sobom neki dezodorans/parfem i sl. jbt svaki put kad idem na jednu malo dulju relaciju s Panturistom od 10ak sati,redovito me dopadne netko kome smrde noge!!! 10ak sati to podnositi!!! nije lako vama šoferima!! ja bi takvima zabranila uopće ući u autobus!

Zar je do zvoljeno izut cipele u busu??????
Jednom sam se vozio kao putnik sa jednom tvrtkom.a vozac je rekao ko se izuje bacit ce cipele u voznji!
Mislim da su svi se bojali izac iz busa bosi  pa nije nista SMRDILO hahaha!

Berlingo

A sreca moja pa nikad nisam vozio bus. I da ga vozim uopce nemam pojma kako bi se postavio prema takvim ljudima.

malena

Ne razumijem samo šta takvim ljudima treba takvo nešto u životu da se sramote i da ih drugi ljudi gledaju poprijeko.I na kraju krajeva kako i njima samima ne smeta smrad njihovih nogu...Svaka čast tom vozaču na "prijetnji"! :) Svi bi trebali tako reagirati jer ipak su oni najduže u autobusu

Shole

Najgore ti je kad to napravi netko u prvom ili drugom redu siceva i onda još zaspi pa uživaš u miomirisima dva/tri sata

Rocky

Citat: Shole  u Prosinac 13, 2009, 16:49:44
Najgore ti je kad to napravi netko u prvom ili drugom redu siceva i onda još zaspi pa uživaš u miomirisima dva/tri sata
:P :P :P
jos nedaj boze ako nekog zaboli stomak pa podje da pusta luft ;D