"smrdljivci" u javnim vozilima

Autor MAN fan, Ožujak 24, 2009, 17:41:25

MAN fan

Ok, ovdje u ovoj temi pričamo o ljudima koji nemaju nimalo srama te u javno vozilo ulaze toliko smrdljivi da ih ostali putnici ne mogu podnijet....

Andariel

Buduci da sam na posao isla iskljucivo tramvajem u trajanju od 2h dnevno... naisla sam na svasta. Smrdljivaca koliko hoces, od alkosa, do onih sta se nisu oprali nekoliko godina i taj 'miris' je toliko gadan da ga ne mogu niti opisati. Nisam nacionalist ali podosta smrada osjetim kod Roma, baš se moram maknut na drugi dio tramvaja. To je postalo sve cesce i cesce...i cesce. Sta je najgore ako sjedim ispred nekog ovaj iza misli da ja smrdim a to ovaj ispred mene, pa mi bude neugodno.  ;D

Slavuj

U Samoborčeku toga nema tak cesto haha. po meni bi bilo: ko smrdi ili je neopran ne moze u bus hahahaha  ;)

MAN fan

U ZET-u je to nazalost svakodnevica... >:( >:(

mansg313

Citat: MAN fan  u Ožujak 24, 2009, 21:57:18

"Gospodin" uđe na zadnja vrata tim gore ako je zglobni bus i obavezno dođe naprijed skorz kod vozača,ide večinu trase i SMRDI za pop...t,a da se plača karta kao u Samoborčeku nebi se vozio nitko od njih pa ni one dosadno babe koje stalno žicaju po busu jel mogu sjesti užas >:(

Slavuj

Citat: mansg313  u Ožujak 27, 2009, 12:00:02

"Gospodin" uđe na zadnja vrata tim gore ako je zglobni bus i obavezno dođe naprijed skorz kod vozača,ide večinu trase i SMRDI za pop...t,a da se plača karta kao u Samoborčeku nebi se vozio nitko od njih pa ni one dosadno babe koje stalno žicaju po busu jel mogu sjesti užas >:(

he he evo prednosti skupih karata  ;)

MAN fan

mansg313

Citat: Slavuj  u Ožujak 27, 2009, 18:46:24
Citat: mansg313  u Ožujak 27, 2009, 12:00:02

he he evo prednosti skupih karata  ;)
Bilo bi bolje recimo za zgodne trebe Zg-Smb 15 kn,za frajere i djecu 20 a za smrdljive fosile 30 kuna ;D

Slavuj

eee to bi vec bilo nekaj. A slovencima kartu od 30 kuna i vinjetu od 30 eura za voznju nasim cestama u busu.

MAN fan

zvonko.d

Ja sam se jednom tak sprdil busu na liniji 134 da to nije normalno  ;D

noxis93

U da...eto sad sam se vratio iz Koelna (za neupućene najbolje riješeni gradski prijevoz u Deutschlandu) i tamo sam vidio svašta, od ''kvazi'' normalnog smrada po znoju do smrada po govnu, valjda mu je pobjeglo...

The_Dubster

u sarajevu u tramvaju period juni-septembar je fuuuuuuuuuuj, kao i ostalim prevoznim sredstivma... doduše nije toliko ni do ljudi koliko je prevoz loše organizovan :S

Mirta

U zagrebačkim tramvajima ljeti «miris» znoja i još koječega doslovno je nepodnošljiv. Na sreću, moja autobusna linija je prilično kratka i u «špici» autobus nije baš pretrpan. Ali uvijek se nađe poneki izuzetak: «dame» koje su se oblile jeftinim parfemom i smrde po ljubičicama na kilometar – macho muški, koji skinu košulju i u potkošulji se objese s obje ruke gore o štangu i nižem svijetu nude svoja znojna pazuha pod nos – pijanci koji na klupi ispred stajalište snifaju ostatke pića iz boca koje su pokupili u kontejneru ... Zimi je podnošljivo. Svi su zabundani i svoj smrad nose doma.
Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

A kolegice draga, ja sam zivio 23 god. u neboderu preko puta dvorane na Zametu. Ujutro u 7 udjem u dizalo i covjek smrdi po znoju. Ma nije to obican covjek. To je sef u Bimontu. Njuska.  Kako je onda tek u autobusima. Ja se vise ne vozim pa neznam. Oprostite mi za O.T.