MAN Importer Hrvatska - Dan otvorenih vrata 27.03.2009

Autor zoki.man.fan, Ožujak 27, 2009, 14:24:00

zoki.man.fan

Studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu su dobili poziv od man grupe da dođu u posjet novootvorenom MAN centru u Hrvatskom Leskovcu. Tako sam se i ja odazvao na poziv.
Danas u 9 sati na rotoru u Sveučilišnoj aleji smo čekali prijevoz. Svi smo očekivali nekog Top Coach, ili barem Trendlinera, a ono sletio Zetov Man Lions City gbr 302. (slikano u Leskovcu, uz njega je gbr 303 koji je dovezao prometnu školu)

Bilo nas je pedesetak. MAjstor ga nije štedio i taj tren smo doletjeli u Hrvatski Leskovac i spred "MAN Autohrvatska-servis i prodaja kamion&bus centar Zagreb"....to je puni naziv. Otvoren je jučer.

Voditelj centra nas je uveo prvo u servisni dio koji trenutno služi i kao prodajni. Unutra od buseva se nalaze lions city (ugrađen mu je atron...stiže u zet) i  starliner. Ima hrpa kamiona:tgs, tgl, tgm, tgx, ali začudo nema niti jednoga tga.

a gle kuhinju...

nakon toga smo izišli van i pronjuškao sam malo po parkingu:

na popravku... vlasnik nepoznat

i nečiji trendliner dvoosovinac sa razbijenim prvim vratima, a sad je stavljen na prodaju..????

shef

Ovaj 3370-DV je definitivno ex Brioni Pula 58
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

98989

e imaš li ti slučajno sliku od one dobre tete pa da i to vidimo

brioni

zna se čiji je starliner ?
Oprostite ako ima pogrešaka

Tomek

Starliner je izgložbeni model i to u VIP seriji, iznutra na prvi pogled izgleda savršeno. Dalo bi se jedino prigovoriti jeftinoj kineskoj plastici za koju u takvoj mrcini stvarno nema mjesta. Bit će fotki još  ;)

zoki.man.fan

za starlinera nam je odgovoreno da je to vip primjerak za nogometne momčadi...imam sliku unutrašnjosti ali je dosta mutna..reflektori točno svijetle u bočna stakla pa mi nije uspjela ali evo je...

s jedne strane ima dva reda sjedala a sa druge samo jedan

zoki.man.fan

dobro kolega, zaboravio sam.... i forumaš 98989 je bio prisutan tamo ;D

zoki.man.fan

Citat: 98989  u Ožujak 27, 2009, 14:46:41
e imaš li ti slučajno sliku od one dobre tete pa da i to vidimo

evo dobre tete, volim manove, al ak baš moram birati.... ;)

Neo

je zakon

erobuss

Likovi svaka čast za fotke. Nitko ne reče jesu li ovi autobusi bili namjenjeni za ZG transport Show ili tu čekaju na isporuku novim vlasnicima? Ima li nade da ovaj VIP-onja ostane u HR?

man750

Citat: erobuss  u Ožujak 28, 2009, 09:40:05
Likovi svaka čast za fotke. Nitko ne reče jesu li ovi autobusi bili namjenjeni za ZG transport Show ili tu čekaju na isporuku novim vlasnicima? Ima li nade da ovaj VIP-onja ostane u HR?
Nisu namjenjeni jer ZTS ove godine nema.
a VIP-onja ne ostaje, jedino ako ga Hajduk ne kupi kao konkurenciju Dinamovu Lion's Staru.
Tesko da bi se isplatio bilo kom linijasu sa svojih samo trideset i nesto sjedista.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

zosser

Nedavno sam cuo da Eško kupuje novog starlinera ,mozda je taj za njih.

tomekk

Stavio sam ovaj post tu jer spada pod Man importer, ako nije dobro premjestite il ću ja.
Uglavnom, na njihovim stranicama piše da je novi Man psc Varaždin službeno otvoren 28.3  http://www.autohrvatska.hr/nnnews_man.asp?id=560

To ne drži vodu jer 28.3 nije bio četvrtak nego je 28.5 bio četvrtak, a ionako su još do prije nekih tjedan, dva trajali radovi.Tek sam prošli tjedan vidio nekoliko autobusa u krugu psc-a te su svi bili bijeli(neoplani i manovi), a među njima sam uočio i najstarijeg Pavlićevog citylinera koji je vjerojatno na prodaju ako se ne varam.
Centar se nalazi u poslovnoj zoni Kneginec, blizu ulaza na autocestu....
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga