ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Ivan

Citat: sokre  u Studeni 10, 2011, 23:08:54
Nije za crnu kroniku, ali da je bilo drugačije možda ..

Dakle, na liniji 109 vozi NG313 i na jednoj od stranica gdje izlazi dosta ljudi, otvore se sva vrata osim trećih. Kako je bus malo izašao sa stanice da lakše izađe zbog parkiranog auta ispred njega, nije vidio prikolicu.

Ljudi su sa trećih vrata krenuli na četvrta i u trenutku izlaska vozač zatvara treća, ostavlja otvorena četvrta i kreće ...

Dvije cure su iskočile, ostali su ostali unutra, ...

Nisam baš plašljiv, ali u tim trenucima me prošla lagana jeza ..

Sreća je pomazila sve, uključujući i vozača koji je mogao tako naj.....
Ja mislim da u ovoj priči uopće nije bitna automatika kad bi svejedno mogao krenut s otvorenim vratima i da se automatski zavaraju ako ne gleda ili ne vidi lampicu, ili ova ne radi. Puno više imaju veze blokade koje se u APP i dalje stalno miču... Baš ovakvi slučajevi su razlog da to postoji, no očito puno ljudi u APP uredno boli neka stvar.

marin

90% vozača u APP-u miče blokadu sa čega se da maknut (NG 313, NL 313, Lions City...).

221

Strašno! Ovo me vraća u vrijeme SG-jacaili Ikarusa, kada su neki vozači znali pola kruga linije voziti s jednim otvorenim vratima koja bi zatvarali na stanici.

marin

Koji je to bus stradao??  :-[

tramvajac 92

MB Citaro G II. 1xx.
Jedan od onih koji su jučer bili na 119..

221

556 tresnuo Punta kod Doma zdravlja Siget. Linija 221.

Majstor

Citat: tramvajac 92  u Studeni 23, 2011, 13:18:21
MB Citaro G II. 1xx.
Jedan od onih koji su jučer bili na 119..
189 već u radu
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Večeras na raskrižju Av. V. Holjevca i Slavonske malo veći sudar.. Civilni Renault Clio, taxi Opel Zafira i MB Citaro G II APD-ovog garažnog broja, nisam vidio koji jer je mrak i daleko. Ugl. slkiska cesta, treba paziti, auti su bili porazbacani na sve strane  :(

Tomek

Snjegović gbr 175 je imao neki dan krštenje sa nekim malim autom, sad vozi s malom crnom crtom kod prednjeg lijevog svjetla

manoplan

STIB

www.zet.hr:
Citat:Autobusna linija 128 Črnomerec - Lukšići od 10 sati ne prometuje zbog prometne nezgode na Bijeničkoj cesti.
Koliko ja znam Bijenička cesta nije u Črnomercu nego kod Mirogoja, radi se o Bijeniku (izgleda da netko u ZETu nema pojma gdje vozi koji autobus  ::| )
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

marin

Vezano za predzadnji post od Manoplana autobus je gbr. 201 na liniji 136. Ja sam tuda isao oko 17:50 i svi autobusi koji su isli na Črnomerec skretali su na onom križanju prije Črnomerca desno. Ujutro su bili gbr. 200, 201, 202. Na 202 su nekaj vrata štekala pa je vozač stalno moro ispuštat zrak skoro na svakoj stanici tak da sam na kraju dana na 136 vidio 200, 191 i 166, a 202 je završio na 120! Rekli su mi vozači da je taj čovjek koji je umro dolazio od doktora i da je u autu pokraj njega bio brat. Mogao je on vozit jer je imao vozačku!

tramvajac 92

Citat: marin  u Siječanj 03, 2012, 18:04:54
Vezano za predzadnji post od Manoplana autobus je gbr. 201 na liniji 136. Ja sam tuda isao oko 17:50 i svi autobusi koji su isli na Črnomerec skretali su na onom križanju prije Črnomerca desno.
Kolega, postoji opcija odgovor sa citatom (kao što sam ja Tebe citrirao), pa ju slobodno koristi  ;)
Autobusi su znači skretali u Zagrebačku, onda u baruna Filipovića, i kuda onda na Ilicu? Kroz Cankarevu?  buljimir Ili su išli još okolo pa kroz Selsku?

marin

Znači Zagrebačka, Baruna Filipovića, Cankarova, Ilica, Črnomerec.