Automatska naplata karata

Autor markost, Veljača 06, 2009, 16:35:57

maky

Stigla je definitivna potvrda. Od ponedjeljka kreće ticketing, ali samo na liniji 4!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

Citat: maky  u Studeni 20, 2009, 21:27:47
Stigla je definitivna potvrda. Od ponedjeljka kreće ticketing, ali samo na liniji 4!
blago tebi kad sve doznaš tako brzo.
bela lađa

maky

Citat: troosovinac  u Studeni 21, 2009, 18:24:15
Citat: maky  u Studeni 20, 2009, 21:27:47
blago tebi kad sve doznaš tako brzo.
Is, imam ja više izvora  informacija nego CIA i FBI skupa...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Koliko znam, sustav je zasad krenuo na linijama 4, 9, 3 i 18 (vidio na svoje oči), a vjerojatno i na još kojoj. Čuo sam da se nešto spominjala linija 7 ali i 12...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

Citat: maky  u Prosinac 03, 2009, 00:06:10
Koliko znam, sustav je zasad krenuo na linijama 4, 9, 3 i 18 (vidio na svoje oči), a vjerojatno i na još kojoj. Čuo sam da se nešto spominjala linija 7 ali i 12...

ja san se maloprije vozia u 3ici i aparati su bili ugaseni.....ako nisan totalno krivo vidia a mislin da nisan

troosovinac

za sad 4,9,11 i 18 ostale linije jedna pojedna če se uključivat.
bela lađa

Tlimfocit

a znaš li kad će nove pokazne doć?
i dakle na tim linijama vozaći izdaju nove karte i nema više ručnog timbravanja?

maky

Citat: Tlimfocit  u Prosinac 03, 2009, 12:31:42
a znaš li kad će nove pokazne doć?
i dakle na tim linijama vozaći izdaju nove karte i nema više ručnog timbravanja?
Imaju oni pečate za ljude koji još imaju karte, al tu su i mašine za izdavanje novih karata ako ko kupuje...  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: troosovinac  u Prosinac 03, 2009, 09:02:46
Ima i na trici sigurno, vozio sam se i bilo je uključeno. A vidio sam da je i na liniji 11 bilo uključeno, ali to sam izvana vidio sa stanice...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

Citat: maky  u Prosinac 03, 2009, 23:37:23
Ima i na trici sigurno, vozio sam se i bilo je uključeno. A vidio sam da je i na liniji 11 bilo uključeno, ali to sam izvana vidio sa stanice...

e baš ću bacit oko sutra :P

troosovinac

Citat: Tlimfocit  u Prosinac 03, 2009, 23:44:40
Citat: maky  u Prosinac 03, 2009, 23:37:23

au pazite se!!!!!!!!!
bela lađa

Tlimfocit

Citat: troosovinac  u Prosinac 04, 2009, 08:48:52
au pazite se!!!!!!!!!

molin te ne filozofiraj....

nadalje: naplata ide bez greške....vozia san se i u 3ici i u 18ici i tamo se već na veliko tiskaju karte......sustav, barem koliko san ja vidia, radi bez greške....uredno se minjaju imena stanica na poništavačima karata samo mi jedna stvar nije jasna: dakle Stn:SPLIT III. ZONA 1 Cijena:7,50 kn..... Zar su pojeftinile karte? Inače sve za pohvalu.....kad zašivi do kraja bit će to odlično....
na 18ici je vozia gb 275 sa maximalno napuvanim jastucima, a pri kočenju se osjećala nekakva trešnja na prednjoj osovini (ABS?).....

tramvajac 92

Može neka slika za nas koji ne možemo to vidjeti?
I kolko je inače karta (u busu i vani)?

Tlimfocit

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 04, 2009, 13:59:17
Može neka slika za nas koji ne možemo to vidjeti?
I kolko je inače karta (u busu i vani)?

koliko se sićan bila je 10 kuna.....ali iman pokaznu tako da ne kupujen karte pa se možda štagod i prominilo...
a slika imaš u voj temi na stranici 4.....a doć će valjda štagod i novih

maky

Karta u vozača je i dalje 10 kuna kad kupuješ, međutim... Prije si mogao kupit blok karata na biljetarnici, pri čemu bi vožnja u jednom smjeru koštala 8 kuna (karta 16kn). Sada, da sve bude fer, ako netko kupi onu karticu, sa recimo 100kn na računu, kada je prisloni uz "poništivač", za jednu vožnju mu skine 7.50kn. To bi značilo da je jeftinije za 50 lipa...

A g.b. 275 ću nastojat provjerit pa javim točno šta je. Inače, već su svi odavno primjetili da je u zadnjoj pošiljci kočionih pločica Promet nabavio neke vjerojatno napravljene u Albaniji, Kazahstanu, Kini ili Vijetnamu, koje ne vrijede ni za biciklu. Zbog toga stružu, cvile, plaču, glasaju se i troše u tren oka. Točno se primjeti na kojim autobusima su u zadnje vrijeme mijenjane pločice. Neznam dal je to slučaj i sa g.b. 275. Inače, ako si se vozio na liniji 18 sa Citarom po kiši, onda je vrlo vjerojatno da je ABS radio svoje, jer sam primjetio da im svima blokiraju kotači kad je kiša. Odmah od prvoga dana kad su došli. Tako da po kiši stalno čuješ udarce pri kočenju...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!