Automatska naplata karata

Autor markost, Veljača 06, 2009, 16:35:57

Shole

Ma bolje je da tako ostane.  Neš vidit problema prebacit šifru svakih pol ure, a s onim automatskim možeš samo imat problema.

Tlimfocit

na 18ici maloprije opet ručno timbravanje karti.....uređaji ugašeni

maky

Citat: Tlimfocit  u Prosinac 05, 2009, 18:03:26
;D
A ja sam se danas vozio sa g.b.275 na osamnaestici i radilo je...  :P

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

Citat: maky  u Prosinac 05, 2009, 18:08:44
;D

ja san 99% siguran da je ono maloprije bia 275 ali nije radilo......cure neke su išle kupit kartu i on in je okinija od blokića i timbra.....100%

maky

Citat: Tlimfocit  u Prosinac 05, 2009, 18:27:22
Citat: maky  u Prosinac 05, 2009, 18:08:44
;D

ja san 99% siguran da je ono maloprije bia 275 ali nije radilo......cure neke su išle kupit kartu i on in je okinija od blokića i timbra.....100%
E, al možda je to zato jer mu je ostalo još ovih starih karata, subota je, možda je regularni vozač dobio slobodan dan, uskočio je neki drugi, koji je recimo ovih dana vozio linije gdje nema naplate i trebalo mu je običnih karata kojih mu je još ostalo...

Al samo nagađam...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

OK ne razumin se tako dobro ko ti.....

maky

Ugašena automatska naplata karata. Glavno računalo ne bilježi prodaju karata...  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Prosinac 17, 2009, 23:09:30
Ugašena automatska naplata karata. Glavno računalo ne bilježi prodaju karata...  ::|
Nisu oni krivi,ali kako je krenulo imat ćemo automatsku naplatu do kraja iduće godine. ::| ::|
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Prosinac 18, 2009, 19:16:05
Nisu oni krivi,ali kako je krenulo imat ćemo automatsku naplatu do kraja iduće godine. ::| ::|
Ma to samo malo treba sredit sitnice, stvarno je sve spremno...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

setra

Citat: maky  u Prosinac 19, 2009, 14:16:22
Citat: netko  u Prosinac 18, 2009, 19:16:05
Ma to samo malo treba sredit sitnice, stvarno je sve spremno...
ma daj Maky jeli istina da će kada to sve proradi PROMET plaćati 120000 kn(mjesečno) samo za GPS praćenje, mislim ako je to istina (a vjerujem da je ) di je u toj cijeloj priči računica barem šta se tiče PROMETA

maky

Ja sam isto čuo  da se govori o tome i to ima već i pola godine, ono kad je trebalo prvi put već bit uvedeno. Nije mi nitko to službeno potvrdio, al baš se naveliko pričalo o tome. Neznam točno, al gdje ima dima, ima i vatre...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Piramida

Cijeli Prometov GPS sistem je jedna velika glupost i pranje novca.

netko

Citat: Piramida  u Prosinac 20, 2009, 15:51:01
Pranje novca i glupost,a zašto. ???
Prva stvar su kartice koje će zamijeniti pokaze.Ajd nabrojite koliko školaraca ima skenirane pokaze i koji se gubitci stvaraju tu.
Druga stvar je nadzor vozača preko glavnog računala i barem koliko toliko smanjeno stavljanje novaca od karata u džep.
Da Promet jedini u Hrvatskoj ima taj sustav naplačivanja onda bi i rekao da je to pranje novca i glupost,ali i kad imaju i ostali................
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

georgesplit

ma najgluplje od svega je sta se islo ulupat 12 mil kuna plus porez na sustav koji ne cini nista korisno osim glumi big brothera - kontolira prodaju karata i polozaj busa. Putnicima koji placaju karte ne nosi nista pozitivno... i dalje oni koji placaju kartu placat ce 7ipo kuna za voznju, vozili se stanicu ili deset. A popust na kolicinu je i dosad postoja. a da ne govorin da je ove "pametne" karte puno teze kontrolirat, jer ipak cete priznat da je najbolja i naucinkovitija ona kontrola golim okom. Umisto da razmisljaju o godisnjim, dnevnim kartama i slicnim nacinima za popularizaciju voznje s kartom. A ko se sverca dosad, svercat ce se i dalje, sta i nije neki problem, jer zna se da kontrola statisticki ne pokrije niti 5% polazaka... ali barem dobivamo stanične displeje

Piramida

Citat: netko  u Prosinac 20, 2009, 19:41:41
Citat: Piramida  u Prosinac 20, 2009, 15:51:01
Pranje novca i glupost,a zašto. ???
Prva stvar su kartice koje će zamijeniti pokaze.Ajd nabrojite koliko školaraca ima skenirane pokaze i koji se gubitci stvaraju tu.
Druga stvar je nadzor vozača preko glavnog računala i barem koliko toliko smanjeno stavljanje novaca od karata u džep.
Da Promet jedini u Hrvatskoj ima taj sustav naplačivanja onda bi i rekao da je to pranje novca i glupost,ali i kad imaju i ostali................

Nisam rekao da je način rada sustava glupost nego sam rekao da je baš Prometov sustav kao i cijeli postuak nabave, ugradnje i svega što ide jedna velika ''zavrzlama'' ;)