Delminium travel - fotografije

Autor autobusi.org, Prosinac 12, 2007, 20:00:08

AudiA842

Autocesta A1 kod Ogulina, linija Split-Zagreb...

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

AudiA842

Autocesta A1, odmorište Zir (Macola), linija Zagreb-Split...

gorgoroth

gorgoroth

elez

Prinova novi Tourismo ST-1010-AC
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

mate

Evo i njega jučer na Plitvicama

smogovci.bbb2

Citat: elez  u Travanj 27, 2022, 16:54:04
Prinova novi Tourismo ST-1010-AC
Izvor: https://www.kamion-bus.hr/7645/Tourismo-za-Delminium-Travel?src=XNASLZAD
Tourismo 15 RHD novi je autobus u voznom parku putničke agencije Delminium Travel d.o.o. s kojim solinski prijevoznik nastavlja nuditi vrhunsku uslugu.
Hrvatska obalna cesta je čarolija bez kraja u kojoj je najbolje uživati bez odstupanja u opuštanju. Mercedes-Benz Tourismo nudi putnički prostor koji oduševljava udobnošću, smirenom elegancijom i automatiziranim mjenjačem Powershift GO-250 s kojim se mijenjanje brzine odvija skoro neprimjetno.
U autobus je ugrađen motor OM 470, snage 315 kW te 49 Luxline komfornih putničkih sjedala. U svim redovima sjedala dostupne su utičnice za punjenje elektroničke opreme.
Pojačani klima uređaj za putnički prostor pružat će svakom putniku maksimalni komfor neovisno o vremenskim uvjetima.
No, i na sigurnost putnika, pa i pješaka se mislilo, prije svega s ABA 4, sustavom s kojim se autobus, ukoliko je ispred autobusa neko vozilo ili pješak, samostalno zaustavlja.
Potom sa Side Guard Assistom, radarskim senzorom kratkog dometa, postavljen izravno iza prednje osovine i koji pokriva duljinu od osam metara kada vozilo miruje, a čak dvanaest metara kada se autobus kreće, uključujući i traku na bočnoj strani ispred vozila.
Radarski senzor detektira nekoliko nepokretnih i pokretnih ciljanih objekata u isto vrijeme. Sustav Lane Guard Departure Warning koji upozorava napuštanje vozne trake.

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Paško

Novi u njihovom voznom parku, ali ne novi općenito, 2019. je godište
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate

S ovim Coachom sam išao iz Splita za ZG u noći s četvrtka na petak. Novo je novo, ali pokočilo me maksimalno tokom 5 h vožnje. S obzirom da sam na putu prema ST i nazad prema SB koristio još dva Coacha (oba troosovinca, APP #368 i PNT ZG-2850-HF), definitivno mogu reći da je ovaj najlošiji za putnika od te trojke. Jedine pozitivne stvari - ekspresna linija, za manje od 5 h do ZG, uz 20 min pauze na Janjču, te posada

AudiA842

Autocesta A1, odmorište Zir (Macola), linija Zagreb-Imotski...

gorgoroth

AudiA842

Autocesta A1, odmorište Zir (Macola), linija Zagreb - Split ...

gorgoroth

mate

Cityliner jučer po dolasku iz Splita