Sretan Uskrs

Autor plavi ZET-ov bus volim, Travanj 12, 2009, 12:50:09

plavi ZET-ov bus volim

Ojla, zdravo svima!
...
...
...
...
Toliko od mene, sve najbolje vam želim...

EDIT: Izbrisano da me ne podsjeća na ovu sramotu od predstavljanja forumu. XD
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Slavuj

Dobrodošla. rijetko imamo curu na forumu ;) Sve najbolje i tebi ;)

Miho-x

Pozdrav  Plavoj !!
Zaljubljena jesi  ali samo na pogled gledajući i vozeći se kao putnik ali trebala bi ga malo osjetiti kao vozačica, sjesti za volan i malo ga provozati.
Pa kad toliko voliš plave buseve ali samo  zetove molim dođi da se dogovorimo da sjedneš za volan pa da te slikamo.
pa ćeš  ih još više voljeti , Naši autobusi jesu najljepši, jesu najbolji, jesu najudobniji i jesu naj plavi od svih drugih gradskih autobusa na svijetu i okolici  ;D
Još si mlada pa možda se odlučiš  postati naša kolegica vozačica  busa ( beautiful blue city bus driver)

mudra vožnja je partnerstvo za preživljavanje
zato kontroliraj se ili ćeš postati žrtva

plavi ZET-ov bus volim

Hehe. :D Često mi zetovci to govore, ali vožnja ko vožnja me ne zanima, pa makar se radilo o ZET-ovim autobusima. Jesu, lijepi su, plavi su, i volim ih, ali ja više volim da se mene vozi, nego da ja vozim (molim, bez nestašnih primisli).
Imam neke druge preferencije u svom životu, no one ne isključuju ZET kao moje buduće radno mjesto, štoviše htjela bih tamo raditi.
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.