Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Evo saznao sam od kolege EROBUSSA da je katna Setra koja je bila u Salinei već dugo parkirana u krugu garaže u Međugorju i da se prodaje.
Za Neoplana nemamo još neke konkretne informacije pa ako netko nešto zna neka javi. Bitno je da nijedan od ta dva busa više nije na cesti, odnosno barem ne vozi za Globtour.
Povlačenje ova dva busa je sigurno jedan od razloga što u Globtouru fali autobusa i što se kupuju ovi polovnjaci. Nadam se da je to samo privremeno rješenje i da neće ući u običaj kao kod nekih prijevoznika. Inače šuška se o nekim novim busevima, ali zasada ništa konkretnije od šuškanja.

erobuss

Citat:katna Setra koja je bila u Salinei već dugo parkirana u krugu garaže u Međugorju i da se prodaje

Mala ispravka, točno je da je parkirana dugo dugo, ali šta su uplanili s njom to ne znam  8)

Tlimfocit

Citat: erobuss  u Siječanj 08, 2012, 12:52:52
Citat:katna Setra koja je bila u Salinei već dugo parkirana u krugu garaže u Međugorju i da se prodaje

Mala ispravka, točno je da je parkirana dugo dugo, ali šta su uplanili s njom to ne znam  8)

Nisi ti jedini izvor informacija  ;D

Tlimfocit

ist

Tlimfocit

Pa nisam čuo da su prestali voziti. Zar su trebali?

ist

Ne. Samo pitam. Jer pretpostavljam da su tamo na linijama AV 120 i Barbiji, pa se pitam šta će vozit lokale po Vrgorcu

Tlimfocit

Mala novnost u voznom redu Tuzla-Njemačka: odnedavno Globtour vozi 3 polaska tjedno (utorkom, petkom i subotom), a Transturist 2 polaska (srijednom i nedjeljom).

steyr1985

Citat: ist  u Siječanj 09, 2012, 21:17:10
A drže li lokale i u Imotskom
U Imotskom lokal drži Autopoduzeće Imotski i oni održavaju linijski prijevoz putnika što podrazumjeva i srednjoškolce a Panorama održava Školski prijevoz odnosno osnovnoškolce. 

erobuss

Rat je mila majka šta je snijeg uradio sa prometom u Hercegovini, a pošto je globtour najveći, deset dana izvan stroja sa tolikim linijama ........ tuga  >hammer<

mate

Citat: erobuss  u Veljača 11, 2012, 22:33:50
Rat je mila majka šta je snijeg uradio sa prometom u Hercegovini, a pošto je globtour najveći, deset dana izvan stroja sa tolikim linijama ........ tuga  >hammer<

Jedna od linija koje ne voze sigurno vec tjedan dana je i Vinkovci - Neum, kako imam informacije linija se ne vozi do daljnjeg...

ist

Citat: mate  u Veljača 12, 2012, 08:41:14
Citat: erobuss  u Veljača 11, 2012, 22:33:50

Jedna od linija koje ne voze sigurno vec tjedan dana je i Vinkovci - Neum, kako imam informacije linija se ne vozi do daljnjeg...

Prema mojim informacijama, linija vozi od večeras

ist

Ima li Globtour štete na vozilima? Navodno je onaj sideral koji je zapeo kod Tomislavgrada ozbiljnije oštećen, šta je s ostalima