Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

tomekk

Citat: bonaparte12  u Prosinac 31, 2013, 18:55:59
inače mislim da je ovaj crveni 9900 spreman za reprezentaciju jer ima 34-35 sjedala i kuhinju kod zadnjih vrata

Jučer bio na CB liniji Zagreb - Čakovec, 34 sjedala, ogromna kuhinja (ne znam jel opće potrebna)...
Volvo ko Volvo, za svoje godine jako uščuvan s obzirom da je VIP pa i vjerojatno nije vozio bilo šta.
Bus je star 10-12 godina i sad tu neki spominju problem da nije za repku.Ako gledamo godine vjerojatno i nije, ali pitanje je koliko će taj bus vozit (ako će vozit) reprezentaciju? Jednom mjesečno možda?
Ostale dane će biti na nekoj liniji.Čemu onda kupovat noviji bus, bacat velike novce, a na kraju će s 30 sjedala radit neku liniju i zaradit manje nego isti bus s 50...Reprezentacija na dulja putovanja ionako ide avionom.
Znači da je bus noviji s 34 sjedala onda treba između vožnji za repku i naći posla za njega da se isplati...Kad bi se već kupovao novi bus radi HNS-a i reklame, onda bolje uzet s min 44 sjedala i eventualno 2 stola unutra pa da u međuvremenu može normalno zarađivat na liniji te se naravno isplatit...Za te pare super bus  thumbs

Evo i koja lošija fotka iznutra:

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

actros

Tlimfocit

Ažuriran VP pa bacite oko i javite greške.

TAM

Evo malo sam pogledao u vozni park od Panorama Bus i iznenadio sam koliko je Eurobus AV120  (prototip) promijeni vlasnika i tko zna koliko kilometara prešao, ali on uza sve to i dalje vozi i nakon toliko godina dok su na primjer neki noviji Eurobusevi otišli u rashod i neki se zapalili.
Dani ponosa i slave!

Tomek

Zapalili su se samo Eurobusi od ATP Šibenika što je znakovito, njima bi se vjerojatno i kočija zapalila ;)

TAM

Citat: Tomek  u Siječanj 15, 2014, 22:58:31
Zapalili su se samo Eurobusi od ATP Šibenika što je znakovito, njima bi se vjerojatno i kočija zapalila ;)
Nije jedini gorio je i Poletov Eurobus AV120L.
Dani ponosa i slave!

Tlimfocit

Uskoro obnovljena stara katnica HR table na cesti.

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

jadrantrans vrgorac

Citat: bonaparte12  u Siječanj 17, 2014, 18:44:40
Cujem da je sad u CB plavoj boji
Ajde onda neka netko slika pa da vidimo!

maky

Iako sam rekao da nikad necu, silom prilika sam se morao vozit Glupturom/Panoramom. Nadam se da nikad vise u zivotu necu morat. Jebala ih presjedanja i kombinacije. Sramota!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Shole

Kamo si išo, iz Neuma za Göteborg ?

Tomek

Iz Splita u Dubrovnik, javlja maky sms-om da 9700 čudno podrhtava te da se vozači boje da ih kotači ne prestignu :D To je ovaj drugi, prvi je bio ok (oba s motorom u sredini) :D

Shole

Ma šta on zna, nije se vozio s takim motorom još od SG220

maky

Pas mater. Evo Sestanovac, krenuo iz Splita, vec drugo presjedanje.  8-8

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Shole

a šta s onima koju vuku 2,3 torbe ?