Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

tomekk

A zašto nebi mogli prebacit tablice? Dakle jedno vozilo odjaviš, zadržiš tablice i na njih prijaviš drugo.Ne vidim u čem je problem.Ti očito nešto imaš protiv Globtoura.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

ist

Tablice sa 664-M-562 su "šetale" s jednog busa na drugi i opet natrag

busfan

Citat: tomekk  u Rujan 07, 2013, 23:03:55
A zašto nebi mogli prebacit tablice? Dakle jedno vozilo odjaviš, zadržiš tablice i na njih prijaviš drugo.Ne vidim u čem je problem.Ti očito nešto imaš protiv Globtoura.

Pa taj drugi na koji su prebacili tablice je bio registrova u CH, a sigurno nije ni blizu euro 3 tako da...

ist

Uz vijest o "oporavku" T29-E-100 i informacija da liniju iz Splita za Jajce već nekoliko dana održava zakrpani Higer DA-814-CF

svicar

http://www.fahrschule-luzern.ch/index.php/ct-menu-item-8
Neznam kako je tim vozilom, ali u skoli gdje sam ja polagao izvorno je bila izvedba sa euro2 , preko kompa je prepravljeno u euro3 i to pri uvozu iz Njemacke u Svicu.Gore se moze vidjeti Scania bus o kojem je rijeci, nebi ni znao nego pri polaganju se morale objasniti sve stavke iz prometne pa i ta je stavka bila

Citat: busfan  u Rujan 08, 2013, 19:32:48
Citat: tomekk  u Rujan 07, 2013, 23:03:55

Pa taj drugi na koji su prebacili tablice je bio registrova u CH, a sigurno nije ni blizu euro 3 tako da...

busfan

Bez obzira na to u BiH dosad nisu prihvatali te filtere, samo vazi ako je proizveden euro 3.
Osim toga jesi li ti 100% siguran da se Irizar PB proizvodio prije euro3 ?

svicar

Citat: busfan  u Rujan 17, 2013, 19:30:47
Bez obzira na to u BiH dosad nisu prihvatali te filtere, samo vazi ako je proizveden euro 3.
Osim toga jesi li ti 100% siguran da se Irizar PB proizvodio prije euro3 ?

Neznam koje je tocno godiste, imao sam fotku prometne, ima stare istrumente od Scanie, mozda iz euro 3 u euro 4, vise nisam siguran, ali sigurno je pri  uvozu u CH(uvezena u CH kao polovna)konvertirana u drugu euro normu

mate

Citat: Bosnaexpres Doboj  u Rujan 07, 2013, 22:55:50
Opet su muljali sa autima.....onog starog Jetlinera iz Švicarske su prebacili u BiH, stavili mu tablice od one krntije ''Starlinera'' koji je ustvari Jetliner. Dakle, očigledno je da su prekucali 'identitet' na ovog švicarca a onu nakazu su vjerovatno isjekli.

I taj Jetliner je jos uvijek ziv s svojim regama, jutros je vozio Tuzla-Pula, bit ce slika kasnije, tako da je vrlo vjerojatno setanje tablica s busa na bus, ali necu se ja zamarat previse s tim, imaju nadlezne institucije za to

Tlimfocit

Stigla dva Barbija Maestra (3ax i 2ax) 2006. godište u Zagreb. Oće li ko od linijenih Zagrepčana to slikat? :D
Btw u subotu za Rim ide 17 autobus s BiH tablama.

ist

Večeras na Split-Zagreb 198-E-197???

ist

Ako nekog zanima, iz Splita su na hodočašće u Italiju otišli:
GLOBTOUR: dvoosovinci - 661-T-411, 661-T-412; troosovinci - 758-T-891, 758-T-892, 610-J-853, 610-J-854, 610-J-855, J85-E-039, T29-E-100, T29-E-101, 014-T-858 (katnica); PANORAMABUS: troosovinci - DA-810-CF, DA-235-CP, DA-243-CP, DA-248-CP, DA-249-CP, ZG-6900-DK (katnica);
Usput, mislim da nije spominjano na forumu - ako jest, sorry - da već neko vrijeme (mjesec ili dva, tu negdje) Panoramabus vozi Zadar-Split u 13 i Split-Zadar u 16.55 sati. Svakog dana liniju održava Higer DA-815-CF

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

el nino

Citat: Majstor  u Listopad 07, 2013, 08:36:40
Iz Splita sa BiH regama  thumbs
Pa kad u Hercegovini nema luke da se autobusi ukrcaju čitaj sve postove pa onda komentiraj  thumbs

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Majstor

Čitao postove piše da idu iz Splita 17 autobusa
Neki Globtoura BiH neki Panorama Hr / neko ipak radi prekršaj /
Nigdje nema govora o BiH putnicima
Samo mi sudite pošteno !