Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

na jadranskoj magistrali viđena tri siderala....neovisno....nešto linija nešto turizam

TOMAZY

Sideral 198-E-194 što je razbijen kod Kupresa 31.kolovoza 2008.godine,ponovno je na cesti!Sinoć viđen u Čituku,na relaciji Neum-Zagreb ;)

CroHerc

U 20 sati prošao jedan a 5 min poslije njega i drugi barbi kroz Čitluk prema Mostaru .

elvis

Veceras je Konjic bio pod opsadom Globtoura,oko 21 h dva Barbi-a sa ZG regama na Koni benzinskoj pumpi u Podorascu,kad sam krenuo prema Konjicu sreo jednog siderala u putu,jedan stajao kod motela Relax u Ovcarima,i jednog u Konjicu,svi su otisli prema Sarajevu

Tlimfocit

Citat: elvis  u Srpanj 30, 2009, 22:51:34
Veceras je Konjic bio pod opsadom Globtoura,oko 21 h dva Barbi-a sa ZG regama na Koni benzinskoj pumpi u Podorascu,kad sam krenuo prema Konjicu sreo jednog siderala u putu,jedan stajao kod motela Relax u Ovcarima,i jednog u Konjicu,svi su otisli prema Sarajevu

jesu li i Barbiji išli za Sarajevo ili su bili na Neum-Vinkovci?
i ček šta se to događa u sarajevu pa svi idu tamo?

elvis

Barbi-cini mi se neka vanredna jer su odmarali na benzinskoj pumpi,ne znam za ove veceras sto sam vidio,a oni popodne su otisli po turiste na aerodrom u Sarajevo,pa u Medjugorje s njima

A ovi Siderali  veceras su mozda dovezli putnike umjesto voza na liniji Ploce-Sarajevo,posto masinovodje strajkuju

Tomek

Jedna od nove dvije katnice viđena u subotu na servisu u Volvo centru u Jankomiru.

Tomek

U Panorama bus je ili došao još jedan novi ili je neki sa BiH reg. prebačen na ZG reg.,zato jer jedan ZG troosovinac ima DV slova u regi(to odgovara kad su došli), ali drugi kojeg sam jučer prvi put vidio ima EB što je 7. ili 8. mjesec 2009?? Zna li netko više?

ist

Novi troosovinac ZG-5405-DV popodne na Poljudu, pored stadiona.  Nemamo ga u popisu voznog parka, možete ga dodati

Tlimfocit

pojavile su se glasine u nekim krugovima da je Globtour izgubia posao s Japancima....
samu tu dezinformaciju opovrgavaju 3 autobusa sa tablom GTA (agencija koja vodi Japance) i dodatnim tablama na japanskom koji su se danas našli u Splitu....

ist

Tko će ga uzeti ovako ofarbanog  ;D

Tlimfocit

Citat: ist  u Rujan 27, 2009, 13:30:37
Tko će ga uzeti ovako ofarbanog  ;D

Damir Kajin za predizbornu kampanju ahahaha