Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Citat: kilometar  u Studeni 04, 2009, 21:35:55
Što se tiče "kruženja) naravno to manje više svi rade.Valjda je tako jedino moguće opstati u ovom businesu.Mene lično više nervira presjedanje,što je iz perspektive putnika ipak ponižavajuće,nažalost.

presjedaš i u avionu.....:P
ne kažen da je to ugodno i da je ikome po volji....ali ponižavauće nie....

busfan

Što se tiče "kruženja) naravno to manje više svi rade.Valjda je tako jedino moguće opstati u ovom businesu.Mene lično više nervira presjedanje,što je iz perspektive putnika ipak ponižavajuće,nažalost.

Moje misljenje je da je ipak malo pretjerano svakodnevno odrzavati liniju za Njemacku, tako da mora biti i presjedanja i "kruzenja" A vjerujem da linije odrzavaju svakodnevno ne zato sto im se isplati voziti npr. ponedeljkom vec ih na to tjera konkurencija

kilometar

Citat: Tlimfocit  u Studeni 04, 2009, 21:38:10

presjedaš i u avionu.....:P
ne kažen da je to ugodno i da je ikome po volji....ali ponižavauće nie....
Da,ali ne na sred ceste.Poređenje sa avio prevozom,hm ne znam ne bih komentariso.... ;)

Tlimfocit

ma nisam govoria za Globtour jer neznan kako idu ta presjedanja kod njih al čujem da nije to baš pametno i dobro reješeno....
govoria san općenito

PROFA

avion je sada jeftiniji od busa iz Beca za Beograd € 30 nemoguce,a valjda sada treba i za Sarajevo nova linija da se uvede!
Iz Beca za Sarajevo niko nece da ide sa GLOBTOURS soferi su neuljudni i bezobrazni,ja stvarno neznam nisam  vidio znam gazdu tako iz vidjenja ima dobar vozni park!
Meni je direktor govorio uvijek putnik je svetinja jer bez putnika nema ni tvrtke!
A kakvu sad semu ima ova tvrtka sa BLAGUSSom do prije 2 godine su bili u svadji da smo mislili da ce bit pucanja izmedju njih!
Ova linija Bec-Split to je koncesia bila od Autotrans-rijeka!
A ova Vinkovci od Cazmatrans i Merdiana sad nezna se nista vise

Tlimfocit

globtour ne vozi Beč-Sarajevo koliko ja znam

PROFA

vozi ide preko Sarajeva iz Hercegovine vec dugo,mozda je sada odustao ali ne vijerujem!
Moja je majka sa mjim putovala!

kilometar

Citat: PROFA  u Studeni 04, 2009, 22:13:17
vozi ide preko Sarajeva iz Hercegovine vec dugo,mozda je sada odustao ali ne vijerujem!
Moja je majka sa mjim putovala!
Mislim da ide preko Sarajeva za Međugorje.....

busfan

Citat: PROFA  u Studeni 04, 2009, 22:08:15
avion je sada jeftiniji od busa iz Beca za Beograd € 30 nemoguce,a valjda sada treba i za Sarajevo nova linija da se uvede!
Iz Beca za Sarajevo niko nece da ide sa GLOBTOURS soferi su neuljudni i bezobrazni,ja stvarno neznam nisam  vidio znam gazdu tako iz vidjenja ima dobar vozni park!
Meni je direktor govorio uvijek putnik je svetinja jer bez putnika nema ni tvrtke!
A kakvu sad semu ima ova tvrtka sa BLAGUSSom do prije 2 godine su bili u svadji da smo mislili da ce bit pucanja izmedju njih!
Ova linija Bec-Split to je koncesia bila od Autotrans-rijeka!
A ova Vinkovci od Cazmatrans i Merdiana sad nezna se nista vise

Pazi Bijeljina-Wien je do skoro povratna bila 40€, sad je 45€, slicna cijena je i za Novi Sad. Mislim da to jeftini avioni ne mogu da nadmase ;D  Jer na tih 30€ u jednom pravcu, sigurno dodje jos vise takse
A Wien je relativno blizu tako da ljudima nije nikakav problem i autobusom, problem su linije preko 20h

PROFA

Znam ali Air Berlin od MIKI Laude vidi pa se uvijeri!
Ja obozavam bus pa koliko god da se vozim!
Nekad ovde u Becu idem za Insbruck pa vlak povratna 1 klasa me kosta ²a avion ista relacia €49 ,a bus € 94 sa taksama je sve velike su konkurencie sve ide nizbrdo!
Ali ja sam za bus nema veze cijena sad sam isao na messe buseva isto sa busom u Belgiu avion je bio u pola jeftiniji!
Kazu neko nemoze bez alkohola neko bez droge,a ja bez buseva to mi je ko droga svi mi kazu drugovi!

Tlimfocit

iako ste prominili u popisu voznog parka evo i ja potvrdujen da su nove ragistracije busa sa Blaguss logom ZG 9058 DZ baš kao što je IST rekao

tomo

Oni na povratne karte udaraju 35% jeftiniju cijenu i to je prednost... Ne znam koliko ima km Vinkovci - Beč (cca 600, pretpostavljam) a cijena je gotovo identična onoj na liniji Vinkovci - Split preko RH koja zapravo ispada znatno skuplja zbog svega 20% popusta na povratne karte....  :-\

ist

Danas u Splitu na izvanrednoj vožnji na rivi parkirani ZG-4616-AL i ZG-9058-DZ

ist

Jučer za Beč išao ZG-9058-DZ, imao je "oko jednog" putnika. Ova glupa formulacija znači da sam bus vidio na izlasku s kolodvora, te da sam siguran da je jedna osoba bila unutra, ako je još netko bio, siguran sam da ih nije bilo više od troje 

Tlimfocit

Citat: ist  u Prosinac 07, 2009, 13:46:11
Jučer za Beč išao ZG-9058-DZ, imao je "oko jednog" putnika. Ova glupa formulacija znači da sam bus vidio na izlasku s kolodvora, te da sam siguran da je jedna osoba bila unutra, ako je još netko bio, siguran sam da ih nije bilo više od troje 

jedan??? onda dobro gledaš svaka čast.....ja nisan ni jednoga vidia (doduše bia san tu do 11manje5).......:D