Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

mate

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 19, 2010, 13:10:31
Eto dobro je da smo to ispravili odmah. Mate kao i uvijek ima informacije iz prve ruke :)

Upravo tako, informacije iz prve ruke (PGP Sl.Brod) 8)

erobuss

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 19, 2010, 09:41:07
Izgleda da smo pogriješili. Prema informacijama koje ja imam ove naslagane cigarete su iz osobnog automobila Peugeot koji je zaustavljen na GP Brod u isto vrijeme kad je Globtourov autobus tu bio tako da se ovaj sasvim slučajno našao u kadru. Informacija je pouzdana. Moja isprika na grešci.

Koja koincidencija, kako se to poklopilo. Ajde bitno je da nisu oni  8)

Što se tiče nesreće od neku večer, malo je nahebao crveni golf, dok svjedoci kažu da na busu nije bilo skoro nikakve štete ;D
Inače, osobno sam prije par godina 'proklizao' na tom mjestu, srećom ja sam se popeo na brdo koje se nalazi ispred :D
Ta okuka ilitiga zavoj je dosta zeznut, a ne prođe dan da netko ne sleti, ako je padala ili pada kiša. Sva sreća ne radi se o velikim brzinama, pa sve prođe samo s materijalnom štetom

ist

661-T-414 danas u Splitu na izvanrednoj liniji (turisti)

Tlimfocit

99% sam siguran da sam vidio i katnicu jutros u Splitu. Jesi je ti možda vidio?

ist

Da, bila je katnica i onaj sideral što ide za Austriju

EuroTrakker

Pitance. Da li iznajmljene autobuse voze Croatia-ini vozači ili su i posade od Globa...?
Pozdrav iz 53nje

Tlimfocit

Citat: EuroTrakker  u Svibanj 23, 2010, 18:25:14
Pitance. Da li iznajmljene autobuse voze Croatia-ini vozači ili su i posade od Globa...?

Jedan vozać iz Croatia busa i jedan iz Globtoura.

Tlimfocit

Dobre vijesti iz garaže:
skoro svi autobusi (osim 1 ili 2) su vani dijelom na linijama, a velikim dijelom i na turizmu (ekskurzije, hodočasnici, Japanci) tako da izgleda da će bit radno ljeto.
Očekuju se prinove.

Man lion's coach

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 23, 2010, 20:38:50
Citat: EuroTrakker  u Svibanj 23, 2010, 18:25:14

Jedan vozać iz Croatia busa i jedan iz Globtoura.
jedan iz globtoura i profa iz CB  :D :D :D :D

ist

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 05, 2010, 17:14:49
Dobre vijesti iz garaže:
skoro svi autobusi (osim 1 ili 2) su vani dijelom na linijama, a velikim dijelom i na turizmu (ekskurzije, hodočasnici, Japanci) tako da izgleda da će bit radno ljeto.
Očekuju se prinove.

Nije to baš dobro, uvijek je dobro da ih ima više u rezervi zbog kvarova i sl...
Ima li najava koje bi prinove mogle stići u vozni park

Tlimfocit

A može to i gledat s financijske strane: bolje da su vani i da rade nego da leže u garaži. A za kvarove se moraju pobrinit mehaničari. :)

ist

S financijske je, naravno, više nego isplativo  :) To je, ali uvijek je bolje da putnike pokvarenog busa pokupi drugi bus iz garaže, nego da čekaju popravak

erobuss

Jutros sam od Čilićeva brata dobio informaciju kako je u Hercegovini počela prodaja ulaznica za Davis Cup dvojoj Hrvatske i Srbije. Oni koji žive na području Čitluka i Međugorja ulaznice mogu kupiti u G-tour-u (hotel u Bijakovićima), dok svi drugi u Hercegovini iste mogu kupit u uredima Globtoura. Cijena je stvarno smiješna, paket za tri dana je svega 300 kuna.

Idemo u Split podržati Marina i ostatak repke!!!  8-8

daf

Ima li neko informaciju da je globtur vratio kakve katne buseve lizing kuci ili da nudi drugim poduzecima da preuzmu lizing ?