Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

ist

Tlimfocit

kilometar

Kolega Tlimfocit hajmo malo konkretnije.Sta se kupuje,koja od ovih Globtour firmi dobija nove buseve ??? U svakom slucaju dobra stvar!

Tlimfocit

Citat: kilometar  u Lipanj 16, 2010, 09:55:23
Kolega Tlimfocit hajmo malo konkretnije.Sta se kupuje,koja od ovih Globtour firmi dobija nove buseve ??? U svakom slucaju dobra stvar!

Ne bih baš smio to iznositi. Uglavnom kroz 6. mjesec bi trebala doći dva autobusa jedan dvoosovinac, drugi troosovinac. Oni su već trebali doći, ali se dogodila jedna smiješna situacija pa treba par dana da se to riješi. Kroz 7. mjesec će doći dva velika troosovinska autobusa (u jednoj od tema pod Proizvođaći sam natuknuo koji će to biti). Uglavnom za sada je to to.

elvis

Tlimfocit mislim da znam o kojim autobusima se radi,reci mi samo jel pod te velike 3-osovinske podrazumjevas spratne autobuse,i pretpostavljam da su motori Volvo?

Tlimfocit

Citat: elvis  u Lipanj 16, 2010, 14:13:00
Tlimfocit mislim da znam o kojim autobusima se radi,reci mi samo jel pod te velike 3-osovinske podrazumjevas spratne autobuse,i pretpostavljam da su motori Volvo?

Nikad i nije bila opcia ništa osim Volvo. Nisu katni autobusi.

Tomek

A Temsa Safari? Kak je uopće ona uletjela u Globtour?

Tlimfocit

Citat: Tomek  u Lipanj 16, 2010, 14:33:39
A Temsa Safari? Kak je uopće ona uletjela u Globtour?

"kupili smo Temsu i nećemo više o tome". Hahahaha

elvis

Ajde da ja probam pogoditi o kojim autobusima se radi,postavljeno je par slika autobusa Irmaos Mota u podforumu Proizvodjaci,samo ti na slikama su na MAN sasiji pa sam zbog toga pitao koji ce motori biti... ;)

Tlimfocit

Dolaze 2 mini serije buseva od po 2 autobusa. Svaka serija od drugog proizvodjaća.

elvis

Znaci natuknuo si za jednu seriju,a sta je s drugom,ne sjecam se da je bilo govora o nekoj drugoj karoseriji

tomekk

Citat: elvis  u Lipanj 16, 2010, 17:44:51
Znaci natuknuo si za jednu seriju,a sta je s drugom,ne sjecam se da je bilo govora o nekoj drugoj karoseriji

Ako sam ja dobro shvatio vjerojatno irmaos mota i volvo.Ipak im je to provjereno-irmaos katnice, a svi autobusi imaju volvo motore dok su i zadnji pristigli autobusi bili volvo 9700, osim ako sad neće eksperimentirat s nekom drugom markom u šta ne vjerujem.Živi bili pa vidjeli  :)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

ist

Sideral s Blagussovim logom i Paddyev neoplan danas su dovezli grupe turista koji su se ukrcali na trajekt. Poslije se parkirao na kolodvoru, pa su jedan do drugog bili on, sideral koji je u 17.20 išao za Mostar (198-T-194 ili 195, nisam siguran), te isuzu koji je već drugi dan u Splitu

erobuss

4 nova autobusa vrijede najmanje 1,200.000 €. To je već drugi shoping u recesiji  good_boy

Man lion's coach

e to ti je pos'o, niko ko nema posla nece se zavaljivati u kredite i kupovati bezveze autobuse....