MAN Lion's City

Autor maky, Studeni 21, 2007, 20:07:56

maky

A možda su ih i prometovci skinuli za zakrpat, premda ne vjerujem, ali svejedno. Ništa on nije manji divljak  zato što je "samo" isparao sjedalicu, a ne je ukrao cijelu, to  je  neoprostivo. Jer, te stolice se lako skidaju radi održavanja. Imaju 2 šiljka na koje se natakne sjedalo. I neka sad stoji onako, pa nek gospoda stoje na nogama ili nek pokušaju sjesti na one šiljke koji su sad ostali. Očito im tako više odgovara  kad su sjedalla izvadili...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Detalj iz g.b. 230 kojeg sam jučer spominjao. Nisam mogao bolje slikat jer je bilo puno ljudi...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mercedes

po mom mišljenju g.b.230 je u naj lošijem stanju a još nešto neki dan se vozim 3osovinskim lavicem samo nisam vidia g.b. al nema ni jedno zadnje orginalno sjedište    stvarno sramota

maky

Slika g.b. 230. Na idućem polasku ga je shole okrenuo oko onog stabla gdje budu parkirani taxiji jer   je bio preveliki stampedo ljudi na buseve za Marjan.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Napokon dobre vijesti...

Prema saznanjima koja imam,  g.b. 228 se nalazi u garaži i  mijenjaju mu ono slavno staklo. Na liniji 18 ga mijenja legendarni g.b. 148  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

torrente

maky

Na Torrenteovoj slici g.b. 232 vidimo ono o čemu sam govorio malo naprijed. Nema više onog grafita "Torcida" otraga...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 222 na liniji 7:

g.b. 221 na liniji 11 pozira. Inače, baš je lijepo i ugodno bilo u njemu kad je shole klimu upalio...

g.b. 226 na liniji 9:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Slika govori više od riječi...
g.b. 229, divan je  :-*

A na g.b. 226 ne radi lijevo kratko svjetlo.  Valjda će to ubrzo zamijenit. Inače, sholetu na displayu odmah piše kad se nešto pokvari, tako i sad piše da ne radi lijevo kratko svjetlo. Imaju samodijagnostičke senzore...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Kao što je markost i napisao g.b. 223 je vozio liniju 3. To uopće nema nikakve logike jer to je jedna od najopterećenijih linija, pogotovo kad  školarci idu, jer obuhvaća škole. Solo bus na trici je čista ludost. Mislim da nikad u životu nisam vidio solo na liniji 3. Neznam šta im sad to znači. Došli su Citari pa  Lion`s Cityje mogu uništit?!  Nedajte se lavovi, što pred vama teži zadatak, ja vas više volim! Pa nek ooni miluju svoje Citariće...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Ma neznam meni se to ne čini kao nešto nelogično.Dapače "kratki" Lav je sasvim nelogičan,ali oni duži mi se činu kao neko rješenje.Osim toga oni standarno voze svaki dan i to po dva na liniji ja mislim.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Svibanj 12, 2008, 21:44:23
Ma neznam meni se to ne čini kao nešto nelogično.

Dapače "kratki" Lav je sasvim nelogičan,ali oni duži mi se činu kao neko rješenje.Osim toga oni standarno voze svaki dan i to po dva na liniji ja mislim.
Prevedi ovo molim te, jer ja zaista ne kužim "što je pjesnik htio reći?"

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Svibanj 12, 2008, 21:47:18
Ma neznam meni se to ne čini kao nešto nelogično.

Dapače "kratki" Lav je sasvim nelogičan,ali oni duži mi se činu kao neko rješenje.Osim toga oni standarno voze svaki dan i to po dva na liniji ja mislim.
Prevedi ovo molim te, jer ja zaista ne kužim "što je pjesnik htio reći?"
Htio sam reći da nema ništa čudno što Lav vozi liniju 3 jer po dva "duža" Lion´s Citya svaki dan voze liniju 3.Ali znaš i sam da postoje 12m??? i 15m??? Lavovi.Neznam njihovu točnu dužinu.Ovo sam slučajno naveo jer sam čini mi se to negdje vidio.E sad htio sam reći da je čudno vidjeti "kratkog" Lava(12m??) na liniji 3 jer je on stvarno premalen i preopterećen za tu liniju.Jes kužiš :D :D.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Pa tako lijepo reci. Izgleda da zapravo ti mene ništa nisi skužio, nije čudno što lav vozi liniju 3, ali je čudno što je vozi lavić (možda sam se tako trebao izraziti).
Kao što znamo, linija 3 je opterećena i kad autobus nije zglobni od 18 metara, nego troosovinac od 15 metara, onda se to osjeti, ali sve u svemu, trooosovinci se mogu nositi s ovom linijom većinu dana. Ima nekoliko udarnih termina, ali ne isplati se samo zbog njih stavljati veći autobus. Mislim da su troosovinci tu negdje taman, malo na knap.
E sad, kad tu istu liniju vozi autobus od 12m, to je još 3m kraće nego troosovinac od 15m, a to ti ukupno znači 6m kraći nego zglobnjak! E to se bome osjeti, još kad je udarni termin, ne mogu ti ni opisat. Zato žalim jadnog lavića šta mu sve čine, jer on cijeli dan onda vozi pod punim opterećenjem, a sumnjam da ga je itko konstruirao za takve zadatke, tako da, jedino što mogu reći je "drž se!" i MAN Power!  8)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Hauser

ako ćemo realno gledat, za liniju 3 radnim danom nisu ni troosovinci najsretnije rješenje, ali mogu proć nekako. Ali stvarno mi nije jasan taj potez sa solo autobusem. Pa nije moguće da fali zglobnjaka???