MAN Lion's City

Autor maky, Studeni 21, 2007, 20:07:56

maky

Gađali su sa kućnog prozora, doduše ima puno prozora pa se nezna točno odakle. Tako nekako  je nastradao još jedan lav. Jedan je dobio po šoferšajbi jer su neki bacili neku rampu na njega ujutro dok je vozio liniju 7, itd, uglavnom bilo  je ekscesa...

Mogu samo mislit kako je bilo ljudima koji su se u to vrijeme nalazili unutra. Ja se sjećam kad smo isto sa g.b. 228 vozili zadnju turu linije 18, i taman smo sa jedno 40-50 km/h naletili šoferšajbom na šišku koja je u tom trenutnku bila u padu sa bora. Blago je reći da su mi se odsjekle noge  ::|

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Joj da, kako sam ovo mogao zaboravit...

G.b. 227 je u garaži. E sad, neznam jel njemu, ali znam da je jednom od lavova otišla pumpa od vode, međutim, nije to ono šta mi je privuklo pozornost. Nego, koliko sam uspio vidit, a mislim da sam dobro vidio, koliko god nezgodna pozicija bila, fali mu zadnje lijevo staklo. E sad, jel nastradalo...  ???

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Izbrisano je ono što je bilo malo ispisano po g.b. 232 po ovoj plastici sastrane i malo po rukohvatu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Kad ste zadnji put vidjeli lava da je malo zadrijemao?

Da, i meni je prvi put, ali i najboljima se događa... Mislim da je i ovdje riječ o onoj pumpi za vodu. Podigla se temperatura u motoru (pretpostavljam zbog pumpe), elektronika se aktivirala da ne dođe do  uništenja motora i  iskopčala ga. Shole okrene ključem, ali lav i dalje spava, nikakvih znakova života. Tako je morao čekat kojih pola sata dok se motor malo ne ohladi i onda ga je upalio i lagano vozio u garažu  :-\

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

aco_kuna

Blago vama sa ove MAN Lion`s City

maky

g.b. 229:

g.b. 220:

A inače, vidio sam da je g.b. 231 popravljen i da vozi...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Ovog vikenda su sve lavove temeljito očistili i uglancali. Nisu ih samo provukli kroz  one rotirajuće četke, nego su ih prali i s onim strojevima kao u autopraonici. Baš je danas kad sam bio do garaže g.b. 228 primao svoj tretman uljepšavanja i čišćenja. Sad se svi sjaje  8)

Inače, g.b. 232 je ima par dana prestao biti član Torcide. Očito je ono bio samo radio dionica  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Eh, u ovom ludom danu kad je istovremeno sunce i pada kiša vidite lijepog lava i  totalno se raznježite:

A onda skužite da je jučer ili prekjučer navečer izgubio desnu ratkapu  :(  :

A nažalost, mogu samo reći "uzalud vam trud svirači!"
Prometovci su se dosta potrudili ovaj vikend, uglancali su lijepo lavove, izgledali su kao novi. Baš su mi lijepi bili.
Sve do jučer, kad je počela kiša i sad su opet šporki   >:(

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Jedna zaboravljena iz garaže...
g.b. 231 odmara:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Nemojte zamjerit, slika nije nešto, slikana je prema suncu, ali stavljam je zato da se vidi gdje se voze lavići, a i  da se vidi ono već mjesecima razbijeno stražnje desno svjetlo...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Ovo je oni stari dio "solinske"ceste,taman negdje malo prije gdje skreće 37-ma za Kaštela.Inače kladim se da je ovaj Lav vozi đake jer nema šta drugo,a ako je šta drugo onda neznam kako je Prometovcima to palo napamet.Jesam li u pravu???
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Travanj 28, 2008, 21:51:53
Ovo je oni stari dio "solinske"ceste,taman negdje malo prije gdje skreće 37-ma za Kaštela.Inače kladim se da je ovaj Lav vozi đake jer nema šta drugo,a ako je šta drugo onda neznam kako je Prometovcima to palo napamet.Jesam li u pravu???
Je, tako je, vozio je đake. Dobro, nije problem, cesta je ovdje dobra, glavno da ne ide po selma okolo  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

A danas je vozija za Klis Kosu!?

maky

Jučer je g.b. 216 imao sve ratkape na broju, a danas zadnja lijeva fali, a ni g.b. 222 nema zadnju desnu ratkapu...

g.b. 230 - divljaci jedni ciganski neodgojeni, živim u državi u kojoj vlada kretenizam, balkanizam, stokizam, mito, korupcija i divljaštvo. Proud to be Croat?! Malo morgen, sram me što uopće dijelim sa tim životinjama zrak naš svagdašnji i zrake sunčeve. Branitelji su se borili da imamo ovakvu Hrvatsku? Da divljaci  radi meni nikad shvatljivih razoga vade sjedala iz autobusa. U g.b. 230 fale 4 sjedala. Nemate gdje ni sjest. Od bijesa sam zaboravio i slikat to. Srećom, postoji Onaj gore koji sve vidi i sve zna...

Sa g.b. 229 sam danas šibao kroz lokve

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Preposatavljam 4 zadnja sjedala >:( >:( >:(.Hvala bogu tko ih vidi pa mogu radit šta hoće na zadnjem djelu.Ali ćekaj jel to Prometovci skidaju da ih obnove(ako su isparane...)ili ih ti "ljubitelji autobusa"jednostavno izvade i nema im više ni traga ni glasa.Ako to učinu nije mi jasno kako.Mora ih netko vidjeti,ali sumnjam da će itko od građana nešto napraviti ako ih vidi. >:( >:( >:( >:(
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.