Autobusi nepoznatih vlasnika sa BIH tablicama

Autor maky, Prosinac 22, 2007, 17:38:17

elvis

MAN je u vlasnistvu gradjevinskog preduzeca Vranica d.d. Sarajevo,cini mi se da je ex CTS,ali to cu jos jednom provjeriti ;)

vopi

elvis

Jetliner i MAN su od Murićtrans iz V.Kladuse,oba na prodaju

manoplan

Citat: vopi  u Listopad 22, 2010, 19:54:56
Ovaj N516 SHD je Karupović, Turbe  ;)
Citat: elvis  u Listopad 22, 2010, 21:53:56
Jetliner i MAN su od Murićtrans iz V.Kladuse,oba na prodaju
Dečki, hvala obojici. Toliko toga ima da nisam primjetio da ih imamo u temama  :P
Murićeve ću staviti u temu, a ovog Starlinera od Karupovića već imamo na dovoljno slika.

5AR

Slike slikane 7.06.2009. na autoputu u Slavoniji u smjeru Zagreba

1 Cityliner N116 626-K-278

2 Cityliner N116 390-T-838

3 Setra S215HD 964-K-860 (nije sigurno da je ta registracija)

4 Cityliner N116/3 Švicarskih registracija ali mi se čini da na tabli piše Kiseljak - Zürich

mate

Ovog N116/3 sam i ja slikao na A3, mislim da je kolega busfan za njeg napisao da je u vlasnistvu firme Norrick Reisen ;)

busfan

Tacno Mate, a prvi je Falkom Brcko, linija Bijeljina-St Gallen, drugi je mislim Drinatrans Zurich-Zvornik.
Ovakvu 215HD je imala Alba Tours Banja Luka(ex Biss Tours), ali njihova je imala natpise  ???

boris

Ova setra S 215HD je u vlasnistvu ALBA TOURS-a

busfan

Citat: boris  u Studeni 01, 2010, 18:21:10
Ova setra S 215HD je u vlasnistvu ALBA TOURS-a

Jesi li siguran da je jos njihova, evo slika iz januara 2009. sa natpisom ALBA TOURS sa strana, ali ista je reg
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=4275.0

boris

Skoro sam ga vidio setru imala je natpis mozda su skinuli natpis ali ja mislim da je jos u njihovom vlasnistvu. Bas cu sutra pogledati imali natpis.

boris

Ova setra S 215HD je u vlasnistvu ALBA TOURS-a i vise nema natpisa.

boris

Ova Albina setra okolo ne izgleda lose samo steta sto nema klime.

elvis

Ovaj Conecto vec sigurno pola godine lezi na ovom mjestu u blizini Srebrenika,nije registrovan i nema nikakvu reklamu

elvis

I ovom ne znam vlasnika,sliku sam skinuo sa facebook-a,onos sto znam je da je bus nedavno bio u Tuzli na remontu cijevi i limova oko zadnje osovine...