Autobusi nepoznatih vlasnika sa BIH tablicama

Autor maky, Prosinac 22, 2007, 17:38:17

erobuss

Prije nekih pola sata prema Blatnici kod Čitluka otišla Setra S 315 HDH bez tablica. Pretpostavljam da je riječ o prinovi i to kod Bev Turista budući da je njegova garaža tamo, ali kako se tamo nalazi i serviser klima dok ne ne dobijem potvrdu neka informacije ovdje. Uglavnom prinova je tu!  8)

manoplan

Jedna nepoznanica od jučer.
Nisu BiH tablice u pitanju, ali linija je najvjerojatnije Servis transova (G.Vakuf - Bugojno - D. Vakuf - Jajce - Banja Luka - Gradiška - Gratz - ....  - Linz).
Da li je to autobus njihovog kooperanta u Austriji Bencun Transporte?
Kolega busfan je puno pomogao, ali ako ima netko tko je 100% siguran ...

Silja TZ

jucer je neki makedonskih tabla profuro autobus mb 303-ka kroz tuzlu neznam kudam ide nije bio na karti za polazak na autobuskoj stanici u t uzli.. :)  ??? ???
Vozac buducnosti . :)

Linz

Citat: manoplan  u Veljača 21, 2011, 19:34:16
Jedna nepoznanica od jučer...

Da ovo je od Koperanta ....Bencun Transporte

Linz

tomekk

Nisam vidio šta piše na vratima jer me iznenadio pa sam morao brzo vadit fotić  :-\

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tomekk

RIP Grga

doBUS

Po registraciji rekao bi da je Tesa tours Laktasi
Kada si slikao

tomekk

Izgleda da je jer sam našao već takvu katnicu u ovoj temi i isto se pisalo da je njihova samo što je imala neke plave crte.Slikano je u subotu, išla je prema Varaždinu  :)
RIP Grga

mesinovic

Citat: tomekk  u Rujan 06, 2011, 12:50:50
Izgleda da je jer sam našao već takvu katnicu u ovoj temi i isto se pisalo da je njihova samo što je imala neke plave crte.Slikano je u subotu, išla je prema Varaždinu  :)

prodaje se nawww. pik.ba 55 000 KM vec duze vrijeme.

mihaelm

Neoplan u srcu

erobuss

Netko je kupio cityliner N1116. Navodno da je već u Međugorju nisam ga još vidio  bus123

citluk

Citat: erobuss  u Studeni 27, 2011, 19:34:48
Netko je kupio cityliner N1116. Navodno da je već u Međugorju nisam ga još vidio  bus123
dosada je jedino prinova u paddy travelu Neoplan euroliner 2002 god...