Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

marin

Gbr. 106 je čini mi se na 231  ;)

GT-R

Gbr 672 prokisnjava! Tocno u sredini kroz one rupice u stropu na drugim vratima padaju kapljice i strop je na tom dijelu mokar... Prvi put da sam to dozivio u Citaru i to solo. U kockicama na harmonici neki prokisnjavaju, a vrh svega je kada sam se vozio u Citelisu jos prije god-dvije i tamo iza gdje su 4 sjedala niz prozor se kroz spojeve plastika iz stropa slijeva voda. Kaos!

Tomek

Biodizel gbr 164 dobio reg. ZG-6008-EP, biti će unesene u vozni park tokom dana.

marin

U bijeli Citaro (175) postavili su mislim 3 kamere, možda će onda i u druge postavit, ekran je iznad vozačeve glave pa još malo naprijed  :D

Shole

Da, znamo

Citat: marin  u Lipanj 16, 2012, 22:26:58
BTW, u bijeli Citaro (175) stavili su kamere, možda će onda i u druge stavit. Ima ih mislim tri, a ekran je kod vozača iznad glave pa još malo naprijed :D

marin

Mislio sam da sam pobriso jer je bila kriva tema ;). Očito da nisam..

GT-R

Bilo je i vrijeme da postave te kamere...
Btw vidio sam danas taj bijeli Citaro, toliko ga dugo nisam vidio da sam vidio da više nije bijeli :D

dean25

Polako autobusi jedan po jedan dobivaju naljepnicu JESTE LI SE REGISTRIRALI?i VOZNU KARTU OBAVEZNO POKAZATI VOZAČU!

marin

To nisam vidio ni u jednom osim u 230 koji se vratio iz APD-a i gbr. 227 se također vratio, za druge ne znam. I da, danas oko 12 sam vidio gbr. 201 na Remetinečkoj u smjeru Savskog Mosta, na displeju mu je pisalo nešto mislim za Jarun----> to je vjerojatno ono što je tramvajac sliko, samo drugi gbr.

221

Ima ih u APD-ovim Citarima. Prozirna naljepnica s crvenim upitnikom i tekstom ispod njega.

tramvajac 92

Citat: marin  u Lipanj 23, 2012, 22:18:02
To nisam vidio ni u jednom osim u 230 koji se vratio iz APD-a i gbr. 227 se također vratio, za druge ne znam. I da, danas oko 12 sam vidio gbr. 201 na Remetinečkoj u smjeru Savskog Mosta, na displeju mu je pisalo nešto mislim za Jarun----> to je vjerojatno ono što je tramvajac sliko, samo drugi gbr.

Možeš na ATRONU dobit razne displaye, pa i ŠRC Jarun. 201 je vozio i jučer, vjerojatno vozi  (997) Hotel I-Jarun.

Portos

Da li su to APP autobusi stupanjem na snagu ljetnog voznog reda vraćeni iz APD? Vidio nedavno 227 a on je bio posuđen u APD.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

822DoDo

Nisu svi...mislim da sam jucer vidio 220 i 221 na 269 ili 212..nisam siguran 100%
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

221

Možda samo 220, jer je 221 jučer bio na 221.

marin

Nije ni 220 ni 221, nego samo 227 i 230 ;)