Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

sokre

Kako se tema zove autobusi razno, slika sa Berlinskog aerodroma. Neoplan sa rotirkom.

Shole

Tema se zove AUTOBUSI RAZNO u okviru ZET-a, a imaš i temu o aerodromskim busevima

tramvajac 92

Citat: Shole  u Srpanj 30, 2010, 09:06:59
a imaš i temu o aerodromskim busevima
Gdje? Ja je ne mogu nać ..

Tomek

Večeras sam se vozio sa MAN SL 283 gbr72 i ostao ugodno iznenađen koliko je bus još uvijek uščuvan. Stvarno se vidi razlika između robusnog podvozja koje ima ovaj normalno visoki bus kao i malo zastarjele, ali jednostavne unutrašnjosti naspram tvrdih niskopodnjaka koji na našim cestama stvarno umiru, a i da ne govorim o šminkerskim unutrašnjostima koje se iz godine u godinu takmiče koja će biti klimavija.

marin

Danas na liniji 136 MAN gbr. 136

buSHunter795

Ah šteta, povučen je izgleda, ja sam sad bio u 162 i 222 na 136.....inače ovo piši u temu Tipovi autobusa na linijama ;)

ipiljek

Od danas je napokon počelo asfaltiranje ulice Dubravica.
Radovi se izvode od križanja ulica Karažnik-Dubravica-Zelena magistrala, pa sve do ulice Glavica.
Autobus nije vozio do kraja (okretišta), nego se okrenul i čekal na raskrižju ulica Dubravica-Lisičina.  :)
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

ipiljek

Danas u Velikoj Gorici viđen gb. 814 i još troje njegove braće na benzinskoj pumpi na ulazu u grad. Tam su tankali gorivo.
Ne znam jel to tam običaj, al malo je čudno za vidjet. :o
Bil sam u prolazu, pa nisam nažalost ništa poslikal. :-\
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

conecto

To je običaj, tamo APVG tanka.

I da, 512 koji je neki dan gorio u radioni dignut u zrak i izvađen motor. Nema posebnih tragova požara na njemu, možda ima jedino na zadnjoj haubi, no to se ne vidi jer je podignuta.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAN19464

Citat: ipiljek  u Rujan 02, 2010, 21:36:03
Danas u Velikoj Gorici viđen gb. 814 i još troje njegove braće na benzinskoj pumpi na ulazu u grad. Tam su tankali gorivo.
Ne znam jel to tam običaj, al malo je čudno za vidjet. :o
Bil sam u prolazu, pa nisam nažalost ništa poslikal. :-\
taj obićaj traje 30 godina samo što sad vozači sami tankaju nakon što završe na liniji jure u garažu po karticu zatim nazad na cestu prema ininoj pumpi natankira plati zatim nazad u garažu, prije je bio zet-ov djelatnik na pumpi koji je točio novi upravitelj je ukinuo to radno mjesto i sad svaki vozač sam toči gorivo

conecto

Lions Regio iz APD 641 i 642 konačno dobili Atrone pa im sada i displeji rade  8-8
A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

Zeleni ili narančasti?

conecto

A GDJE JE POANTA?

Tomek

Jutros 15 APP-ovi MAN-ova Lion's City stajalo na istočnom parkingu ZG Velesajma i polako se punilo hrpom ljudi u narodnim nošnjama. Jel zna netko kamo idu i o čemu se radi??

Ivan1983