Koji aparat/mobitel koristite?

Autor erobuss, Prosinac 27, 2007, 17:38:08

Bari

Bari uskoro kreće u kupnju novog fotoaparata. Šta preporučate? Cijena do 2500 kuna
KREPAT MA NE MOLAT !

amar

koristim 5800 xpress music ...

Bari preporucujem ti Canon IXUS 85 IS

10 mega pixela
3 x zum sa optickim IS
detekcija kretanja
detekcija face
popravka crvenih ociju
DIGIC III processor i iSAPS
2,5 '' incha displej pure color LCD II
19 nacina slikanja
razlicite opcije za snimanje videa

kod mene je taj ...
ludilo od aparata ... kostao me u BiH 160 eura sa memorij karticom od 8 Giga ...
pogledaj moje slike pa ces vidit sta je aparat ...

sto se tice aparata ... koristim ih citav zivot ... volim slikati ...

Sony je samo sminka ... tako da tako te marke tipa sony nemoj uzimati ... jer su oni napucani sminkom bas ...

Canon se bavi fotografijama samo i ima najbolje aparate .... uzmi ovaj i neces se pokajati ... a nije skup ... lijep mal lezi u ruci .... cista 10tka ...

slika najveca rezolciuja od 10 mp izadje ti 3648 x 2736 ... sto je prepuno za normalnu upotrebu ... ja ga nastimam na 4 mp i to je rezolucija 2272 x 1704 ... sto je za normalnu upotrebu extra ... znaci kvaliteta slike neopada ... samo velicina ... sto je lahko promjeniti jednom tipkom rezoluciji kojom zelis slikati .....

nadam se da sam ti pomogao ..... pozzz

p.s. ... sto se tice baterije ... nemam sta reci samo je formiras kako treba i moze da izdrzi 7 dana slikanja sto je veliki + !

Bari

Hvala amare, stvarno si mi puno pomogao!  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

amar

garantujem ti da se neces pokajati ... ako se pokajes ... prodat ces ga meni i nisi nista izgubio !

jedan_019

Sony Ericsson C702 oko 8 mjeseci

Berlingo

Od mobitela koristim jednu malu, staru Nokiu, ali  od nedavno i Samsung GT-S5230. Nemam obicaj slikati mobitelom ali pokusaja je bilo, pogledati pod Gaja- Krizpolje. Skupljajuci "donacije" koje sam dobio za rodjendan od veceras sam bogatiji za Canon A3150 IS. Vec prvu vecer me odusevio. Slike autobusa ce malo pocekati kad se vratim s godisnjeg.

Nisam odolio. Rijecki taksist koji voli ovako stati. Ovo mu je to drugo vozilo.

dubi

koristite libertas....

dubi

i mobitel soni erikson satio  u 1 12 megapiksela ;D ;D
koristite libertas....

jure

Citat: Berlingo  u Srpanj 09, 2011, 01:18:57
Skupljajuci "donacije" koje sam dobio za rodjendan od veceras sam bogatiji za Canon A3150 IS. Vec prvu vecer me odusevio. Slike autobusa ce malo pocekati kad se vratim s godisnjeg.
http://img35.imageshack.us/img35/738/img0014ln.jpg
12 Mpx i senzor 1/2.3".
Jesi li ovu noćnu slikao iz ruke ili naslonjen na nešto?

Shole

Kad ćete više shvatit da vam megapixeli ne predstavljaju ama baš ništa.  Čisto dovoljno je da ima preko 6, a ne sad tamo neki "bjesni" od 14 mpx a slike zaqu.....    S obzirom čime se bavimo ovdje bolje bi vam bilo da vam aparat ima dobru stabilizaciju slike, i pomogućnosti čim veći zoom (naravno optički), digitalni nemojte nikad koristit.  Barem 12X optical zoom

dubi

olympus sp 800 uz 14 megapiksela ;D >rigoleto<
koristite libertas....

Sonja

Uglavnom koristim Sony dsc-hx5 s 10x opticki zoom-om za hvatanje autobusa u voznji, a za "bolje" slike onda Sony slt-a33 s odredenim objektivom ;)

Berlingo

Nisam u potpunosti zadovoljan. Kad je autobus parkiran slika je savrsena pa i po noci kad je dobra rasvjeta. Slikas iz ruke. Ali za slike iz voznje ili kad mirujes a autobus leti kraj tebe bolji je bio stari. Kombinirat cu kao kolegica.

Winamp

upravo se vratio iz shopinga sa novim mobom sony ericsoon j105i samo ima jedan veliki problem kad slikajem u vožnji slika ispadne mutno a kad bus stoji na stanici je solidna ilitiga vrlodobra

Berlingo

Imas li na tom aparatu slucajno opciju easy? Ja sam je na svom otkrio i pokusao s njom. Slike iz voznje napokon uspjevaju.