LPP - Mestni promet

Autor LPP driver, Prosinac 29, 2007, 01:23:14

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Na cesti pokraj autobusnog i željezničkog kolodvora viđen je i ovaj autobus:

A iz vlaka prema Jesenicama slikana je i garaža LPP te pokraj nje i punionica CNG plina.

Sve u svemu izuzetno sam zadovoljan brojem slikanih autobusa, te činjenicom da su večina solo autobusa u prometu te subote bili CNG Citelisi (100, 102, 103, 104, 111, 114, 115, 119...) kojima su u Ljubljani očito jako zadovoljni i umjesto da voze autobuse sa skupljim dizel gorivom voze se na jeftiniji i čišći plin za punjenje kojega su na vrijeme i planski sagradili punionicu.
U prometu nisam vidio niti jedan stariji visokopodni MAN niti zglobne MB 0405 pa niti zglobne Citare. Očito njih vikendom drže u garaži.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Super reportaža, LPP je zadnjim nabavkama stvarno drastično pomladio vozni park, a pretpostavljam da ne grca u dugovima kao ZET.

voznik

OK, kod Zagreba bio je problem u kandidatu za gradonačelnika. Ali kod nas več je u tijeku novi plan za nabavku buseva. Nadam se, da če i ovaj put biti CNG :D

Inače, 124 i 125 završili su posao u LPPju. Ako, tko od vas želi imati SÜ220-icu, može se javiti. Svi podaci su na LPP-ovoj WEB stranici. :)

mayk50

Dal mi moze tko reci dali se moze naci posao vozaca za autobus u sloveniji i ako da sto je sve potrebno da se tamo covijek zaposli i ako tko zna nek mi dade adrese firmi koje zaposljavaju.HAVLA

Majstor

Pozdrav
Imam pitanje za kolege iz Lpp-a koliko im imaju Citelisi km
dječje bolesti istih i kako su općenito zadovoljni njima ?
Samo mi sudite pošteno !

822DoDo

Danas u ZGu na Sveticama
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Bari

Ljubljana prije mjesec dana

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Bio sam u subotu u Ljubljani i vozni park me stvarno oduševio, a da ne govorim koliko je sve uredno.
gbr 102

gbr 104

gbr 118

gbr 135

gbr 201

gbr 210

gbr 215

gbr 216

Tomek

gbr 360

gbr 364

gbr 371 - naknadno ugrađenja klima

gbr 420

gbr 434

gbr 436

gbr 445

gbr 600

Jedan MAN NL 223

Stanica i display sa pokazivačem kad koje vozilo dolazi

Urbino LE

Citat: Tomek  u Prosinac 05, 2012, 11:06:50
Bio sam u subotu u Ljubljani i vozni park me stvarno oduševio, a da ne govorim koliko je sve uredno.
gbr 102

Jednostavno su Slovenci miljama ispred nas htjeli mi to priznati ili ne. Ujedno me žalosti što kod nas javni prijevoz nije tako organiziran. Mi još nekako guramo logiku kupi autobus pa će se valjda sam brinut za sebe gdje je slučaj ZET-a i Citelisa vrh priče.

Tomek

Zadnjih godinu dana sam proputovao cijelu bivšu Jugoslaviju i bio u svim glavnim gradovima. I u doba Jugoslavije najrazvijenija država je bila Slovenija, iza nje Hrvatska itd. Ista priča je i sada. Moj osobni osjećaj kad sam se vratio iz Ljubljane u Zagreb je bio kao kad iz Zagreba odem u Beograd ili Sarajevo, jednostavno osjetiš da se kaska par godina. Doduše ima to i neke svoje prednosti, jer po meni moderni europski gradovi sve više gube svoju dušu i ta naša neorganiziranost ima svog šarma, no da, svi bi naravno htjeli da je država uredna i da su veće plaće i da nema lopovluka.

voznik

LPP-127 (SÜ220) 1988 godište odlazi u večna lovišta. Ovoga če isjeći. :(
Odlazi nam i ÜL312 (LPP-514) 1996 godište. Ovaj je na prodaju.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic