ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

tramvajac 92

Nego će se kupiti 6 novih?

conecto

Znači priča ipak još nije gotova, ako ovako završi to bi mogla biti još jedna u nizu gluposti.
Kojih 8 najlošijih  ???, pa svi su otprilike podjednaki i prešli su oko 70-80 tkm, dakle praktično su još novi!
Prije će bit da nema novaca za otkup.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Majstor

Najlošiji ;

najviše oštećenja unutrašnjosti i limarije  / branici popucali /
curi ulje na diferencijalu ; povećana zračnost tlačnih ležaja pred osovine i sl
a neće popraviti

inače vidiš MBenz Citare non stop se popravljaju limarija odmah po oštećenju i peru grafiti dok kod ovih to nije bio slučaj
Samo mi sudite pošteno !

421

Citat: Majstor  u Studeni 05, 2010, 20:43:08
Najlošiji ;
najviše oštećenja unutrašnjosti i limarije  / branici popucali /
curi ulje na diferencijalu ; povećana zračnost tlačnih ležaja pred osovine i sl
a neće popraviti
inače vidiš MBenz Citare non stop se popravljaju limarija odmah po oštećenju i peru grafiti dok kod ovih to nije bio slučaj
Ajde, još su  mi je jasna oštećenja unutrašnjosti zbog  :)evil koje vozi, ali ovi feleri na pogonskom dijelu koji nisu popravljeni, a ne koštaju enormnu svotu su stvarno pljuska i za vlasnika davatelja leasinga, ali i za servis koji je to trebao popraviti.
Čudi me i mala km na kojoj se to dogodilo! Niti MAN više nije što je bio...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Zanimljivo, u Rijeci su sa SL 283 jako zadovoljni, a i ovdje ovi naši iz 2004. idu ko urice tako da je zanimljivo da je ovih par školskih tako loše.

conecto

Nekakva isprika očito mora postojati. Po kriterijima oštećenih branika mogli bismo izbaciti većinu naših vozila iz voznog parka (Citelise prvo), po kriteriju diferencijala Citare (prvenstveno iz 2006.), po kriteriju zračnosti ovjesa i oštećenja unutrašnjosti praktično sve...
Izgleda da bismo ih ipak očito mogli ubuduće gledati samo na slikama na ovom forumu.

Evo 2 "krampa":
A GDJE JE POANTA?

conecto

Danas sam sreo 628 na školskoj liniji. Da li to znači da se ipak vraćaju  ???
A GDJE JE POANTA?

Berlingo

Jedan dan nasao sam se u Zagrebu i vozio od garaze Tuskanac do Gornjeg grada. Prvo, nisam znao da je prijevoz besplatan, ali ovdje su ipak u pitanju saborski zastupnici. Putnika je bilo nesto sitno u oba smjera. O udobnosti i voznji po onim kockama bolje da ne pisem. Iveco se dobro drzi, evo primjetio sam recimo rastelane brisace koji na oba 2 busa ostanu 2-3 cm od donje tocke gdje bi trebali ostati, a to me uzasno nervira. Ono najvaznije je da ovdje postoji grijanje! Stvarno je bilo toplo unutra. U Rijeci se ovakva vozila voze s kapom na glavi.
Naravno pricao sam s vozacem koji i te kako prati forum, a i predstavio sam se. Kad me vozio to je izgledalo kao da imam vodica. Ja bi mu ovim putem zahvalio na voznji i na gostoprimstvu. Svaka cast majstore.

Shole

Riječki nemaju ni webastora ni klimu i zato se voze s kapom, a o čekanju voznog reda da ni ne pričam. Onda ti treba deka

Berlingo

Ja neznam tko je pregovarao kupnju ovih rijeckih. Bilo je vazno ocito otici u Italiju i zaraditi dnevnice. A to sta vozac ima grijanje koje je dobro jedino za kabinu kamiona ili kombi vozila nije bilo uopce vazno.

421

Citat: Berlingo  u Studeni 20, 2010, 10:44:56
Ja neznam tko je pregovarao kupnju ovih rijeckih. Bilo je vazno ocito otici u Italiju i zaraditi dnevnice. A to sta vozac ima grijanje koje je dobro jedino za kabinu kamiona ili kombi vozila nije bilo uopce vazno.
Shole i ja jamačno nismo, conecto također, makar si mi ti malčice sumnjiv... :)evil
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

To je kupovano u vrijeme starog direktora isto kao i 12 Citara i 15 Classica i kupljeni su NAMJERNO bez klime, jer osim što su pobrali lovu za to, bilo je ubuduće u planu da se naknadno monitraju klime kod cijenjenog kuma bivšeg direktora.

Berlingo

Citat: 421  u Studeni 20, 2010, 11:41:15
Citat: Berlingo  u Studeni 20, 2010, 10:44:56
Shole i ja jamačno nismo, conecto također, makar si mi ti malčice sumnjiv... :)evil
Je,je, priznajem da sam bio njegov covjek. Vidio je on da sam Iveco fan pa me poslao da zaradim dnevnice. Nudio mi radi tog dobro sklopljenog posla i unapredjenje. Ali rukovodstvo se razislo. Odu moji planovi o buducnosti. Sad kao pravi penzic pije pivu pred butigom i pravi se da me ne pozna.

tramvajac 92