ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

Miho-x

Ovo je malo bolja glazba  ;D
mudra vožnja je partnerstvo za preživljavanje
zato kontroliraj se ili ćeš postati žrtva

manoplan

Kao i uvijek kod Miky-a, hrpa demagogije za malu djecu i kupovanje vremena.

Miho-x

Ne tako davno  Mili je rekao da mora paziti  kaj dela i kaj pripoveda dok je gore ???
jer kad bude silazio da mu  može netko pružit ruku  mad057  danas grize ruku koja je glasovala za njega neki  više od dva puta mad057
nije više važno  Mili i onako brzo odlazi  mislim silazi  8-8

a nisam mu zaboravil ni onu izjavu " nemože biti gradonačelnik Zagreba tamo neki kumek iz pušćabistre" ::|
mudra vožnja je partnerstvo za preživljavanje
zato kontroliraj se ili ćeš postati žrtva

MAN19464

eto pošto nije bilo božičnice za djelatnike holdinga sad nema ni plaće, eto ode plaća u arenu, svi mediji su objavljivali kako zetovci žele božićnicu a mnogi nemaju ni plaću sad kad zetovci nisu dobili plaće gle sad čuda medijima ta informacija nije važna i nije im zanimljiva tema. e moj bandiću pitam se jel tebi isplaćena plaća i ćime si ju opravdao.

manoplan

Nije vezano za autobusni promet, ali ukazuje na stanje u ZET-u, odnosno holdingu.
Bandinjo ukida besplatan prijevoz u centru Zagreba

http://danas.net.hr/novac/page/2011/01/12/0336006.html?pos=n0

Tomek

A u isto vrijeme se pojeftinjuje parking u centru.. Koma...

manoplan

Pojeftinjuju (izgleda) samo mjesečne parkirne karte. Nigdje se ne spominju obične parkirne karte na sat-dva.
Besplatna vožnja u centru je uvedena da ljude koji dolaze u centar automobilom ( tj. one koji tamo ne žive ), motivira da parkiraju van prve zone i dalje krenu tramvajem.
Uglavnom, još jedna odluka koja nema veze s mozgom.  >hammer<

Westin

Izgleda da će ZET voziti ljude besplatno na Sljeme u ovo subotu 29.01.2011. na DM-Damski kup 2011.-kako piše na njihovoj stanici
Citat:
Autobusi ZET-a voziti će na svaki puni sat na relaciji Mihaljevac-Sljeme.
Broj telefona dm-a za dodatne informacije: 099/219-0240.
U slučaju da ne bude snijega, skijaška utrka se odgađa te molimo da još u petak,
28.1.2011. na web stranici www.dm-drogeriemarkt.hr provjerite najnovije informacije . Utrka se odgađa za drugu subotu ako bude ovo odgođena
http://www.dm.euroart93.net/template/images/upload/files/damSKI%20kup/2011/UPUTE%20ZA%20NATJECATELJICE.pdf

tramvajac 92

Pa subotom i ide svakih sat vremena.
http://www.zet.hr/media/72141/mihaljevac%20-%20sljeme.pdf
Samo ne znam gdje si pročitao da je to besplatno..

Westin

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 26, 2011, 17:49:59
Pa subotom i ide svakih sat vremena.
http://www.zet.hr/media/72141/mihaljevac%20-%20sljeme.pdf
Samo ne znam gdje si pročitao da je to besplatno..

Čuo sam na radiju ili televiziji reklamu

Eurobus av120

navodno se ZET povlači sa linija izvan grada i prepušta ih privatnim prijevoznicima... tako sam neki dan prisustvovao na jednom sastanku općinske uprave gdje se pričalo kako se ZET planira povući sa linija koje spadaju pod terminal Zaprešić kako bi ih preuzeo drugi prijevoznik, dok će ZET obavljati samo prijevoz na liniji črnomerec - zaprešić... radi li se konačno o tome da će se orijentirati samo na gradski prijevoz i poboljšanju kvalitete istoga, ili su pritisnuti krizom i recesijom, primorani otkazati izvangradske linije ?

MAN19464

tako se priča i za područje velike gorice da bi ostale samo linije koje su povezane sa zagrebom, a sve druge bi prepustili privatnim prevoznicima.

sokre

Planiram ići na izlet nekom od dugačkih linija ZET-a prema jugu (Štefanki, Pokupsko, ...), i na tim okretištima provesti par sati (izlet, restoran i sl.).

Imate li kakav savjet, gdje je najbolje ići?

Napominjem da idem sa ženom, tako da sama vožnja neće biti dovoljna - moram organizirati i provod na licu mjesta.  ;D

tamlover

Linija 302 V.G. - Velika Buna, preporučam Ključić brdo, izletište s ribnjacima. Imaš cca 3 km šetnje od glavne ceste V.G. - Kravarsko gdje te ostavlja autobus. Koliko znam stajalište se zove Put za Ključić brdo, što je na goričkim linijama česta praksa budući da do jako puno mjesta nema javnog prijevoza pa onda imaš stajališta Put za..(pod noge  ;D)
...i bilo je lepo i navek TAM bu....