ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

421

Citaro Ti je dugačak 17940 mm,a za detalje oko zapošljavanja javi se u Odjel ljudskih resursa.mislim da će uskoro biti objavljen oglas za 45 vozača busa ali ne znam uvjete.
Capacity je zasad,zakonski ,mission immposible.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

buSHunter795

Ja sam u školi učio da je za teretna vozila i bus (solo) 12metara, a za transportna skupovi vozila (zglobne) 18metara maksimalno...sad neznam...i ovo drugo neznam... :D

Shole

Mogu bit i duži ( ili teži ako je kamion) i onda dobijaju crvene tablice za koje se plaća puno veća registracija.
BTW,vi koji duže pratite buseve ćete znat da su NG272 kad su došli imali crvene tablice jer je tada bio drugačiji zakon.

Ivan

Da, NG 272 su u prvo vrijeme vozili sa crvenim tablicama... :)

Mislim da bi bilo jako lijepo da su naručili Capacityje i/ili Lion's City GXL za npr. 109, 220 i 221, bilo bi i korisno i fora za vidjeti :), a ne mogu se baš sjetiti gdje bi moglo biti posebnih problema - oko zakona se stvari sigurno mogu srediti, o manevarskim sposobnostima mislim da stvarno ne treba previše raspravljati za npr. linije koje sam naveo, što se tiče održavanja tehnika nema što biti puno kompliciranija nego na postojećima; nisu ni oni više znanstvena fantastika kad ih npr. i u Istanbulu kupuju... A mislim da su trebali i sad par troosovinaca nabaviti... Nadam se da će sa sljedećom pošiljkom i jedni i drugi doći u obzir... Naravno, što se mene tiče, uz Capacity bez onog divljeg novog dizajna... :)

mansg313

Citat: netko  u Ožujak 06, 2009, 13:07:05
http://www.24sata.hr/news/clanak/vozio-autobus-zet-a-sa-40-ljudi-i-pricao-na-mobitel/105723/
http://www.24sata.hr/news/clanak/mladic-17-napao-vozaca-busa-pa-htio-tuci-policajca/104951/
1.Šta ga taj koji ga je slikao nije slikao kad je bio okrrenut prema njemu nego je samo čekao kad če okrenuti glavu da ga slika...đ...e pokvareno >:( >:( >:(

2.Slika uopče nije sa tog dogođaja nego sa onog kad su "zetovci" ukrali bus sa Savskog mosta...isto biser sovje klase >:(

Chago

a i mijenjao brzine, pa ovaj bus je automatik ::|

mansg313

Citat: Chago  u Ožujak 06, 2009, 14:46:25
a i mijenjao brzine, pa ovaj bus je automatik ::|
Nemora biti može biti i 430 prigradski na ručni 6-brzinski mjenjač ;)

Shole

A zašto jednom netko ne slika vozača kako jede sendvić dok vozi zato jer radi 7 sati bez ikakve pauze. Nemaš 5 minuta ni da bi išao pišat u miru, a kamoli marendat.  Ali to naravno nije interesantno.

421

Bus na slici definitivno je conecto , a svi dobro znaju da na liniji 269 voze isključivo zglobni busevi uključivo i  najnoviji 553.
Ak ih je toliko bilo strah ,zašto su se nastavili voziti?Licemjeri koji se voze zabadava  su  najveći kritičari!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Ljudi su danas željni senzacije, ali ima nešto i u tome da neki vozači po cijele dane pričaju na mobitel. Znam jednoga koji vozi s Črnomerca koji je non stop na mobitelu, valjda čeka radno vrijeme da sjedne za volan pa počne. Osim što sebi radi račun, tužno je da od strane tvrtke ne postoje sankcije za nešto što je protuzakonito. To će se tolerirati sve dok se jednog dana ne dogodi nesreća i onda će se podići buka.

Ivan

24 sata su smeće od novina i ne treba previše obraćati pažnju, nisu sposobni naći prave vijesti pa pune stranice vozačima ulovljenima sa mobitelom i takvim stvarima kao da su nešto posebno... Naravno da takve stvari treba srediti i osobno mi smeta kad koriste mobitel u vožnji, ali nije to sad baš neka epidemija među zetovcima da bi trebalo završiti u novinama...

tram4

To su ljudi koji nemaju život i ne znaju što bi od dosade pa povlače vozače po novinama...

brunok

a pusti glupe ljude,pola njih nikada nije sljelo za volan takvog vozila pa nemaju pojma kako je to kada ne možeš iči ni pišat,jest niš,znam po sebi koji sam na cesti svakodnevno:P,a šta se tiče 24 sata to je lešinarski i grobarski list koj sam traži da nekoga ocrni

Mprigor

Citat: cacciamali  u Veljača 02, 2009, 17:26:08
zna li netko nešto o ovome:

Jos jedna svjeza informacija:
Sad su u ARZ-u trenutno 1 gotovi kabrio, 1 skoro gotov(jos malo usminkavanje i gotovo) - mislim da je rjec o GB3 i jedan se sad pocinje raditi - GB71!!
Ako se sjetim slikat cu koju sliku pa stavit.