ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

manoplan

Citat: strucnjak9  u Srpanj 19, 2010, 19:21:21
Vidim da su tu dva fronta. Moji dragi kolege su formirali jedan front, a korisnici njihovih usluga drugi. Vidim da i 421 i shole pokazuju svoju aroganciju prema putnicima ne poštujući osnovna pravila našeg posla, a to je ponašanje po pravilniku i poštovanje reda vožnje. Putnici nam za naša nesposobna rukovodstva nisu krivi. Eto kad se ti takozvani "elitni" vozaći tako ponašaju, mogu povjerovati većini onog što je napisala druga strana. Zaboravljate da ti putnici očekuju autobus u ono vrijeme kad piše u redu vožnje, ne koji minut ranije.

Ne živimo u Japanu da bi se netko trebao ubiti jer kasni ili rani minutu. Za mijenjati rukovodstva potrebno je imati muda i pokrenuti inicijativu, prosvjedovati i javno stati iza svojih riječi.
Putnici stalno nešto očekuju i svoje frustracije iz svakodnevnog života iskazuju na krivim mjestima. Nek idu na Markov trg ili zgradu poglavarstva i tamo kažu što ih muči.

Berlingo

Ovo je definitivno  o-0. S autobusima nema veze, ali sa ZET-om ima. Ne mogu izdrzati, moram se pohvaliti. Vozio sam se nedjelju s Milkom! Previse slatko izgleda  :P. Moj najljepsi tramvaj sta sam ikad vidio!

Prava seoska kuca na tracnicama.

I nemojte da vas unutra iznenadi (kao mene) trava po podu i cokoladne sjedalice.

STress

Čeh bez prikolice na TBJJ? Očito je reklamni, bar za sad...  ::|

Ivan

Citat: STress  u Srpanj 26, 2010, 07:46:55
Čeh bez prikolice na TBJJ? Očito je reklamni, bar za sad...  ::|
Nije bez prikolice, pa prva slika je očito slikana iz nje. :D

Milka tramvaj vozi već neko vrijeme, koliko znam, prije su i dijelili čokolade u njemu.

Inače, trenutno solo T4 voze preko Trga svaki dan (tj. svake noći) jer kad izlaze na 15 zbog radova na Šubićevoj iz TPD do Mihaljevca moraju napraviti krug preko Draškovićeve, Gl.k., Savske i Trga. :)

Ivan

Citat: manoplan  u Srpanj 23, 2010, 22:58:03
Ne živimo u Japanu da bi se netko trebao ubiti jer kasni ili rani minutu.
Ova rasprava se previše rasplela i ne da mi se više puno nastavljati, jedino ću reći da je baš ovo primjer kako neki jako griješe i miješaju stvari ovdje, krenuti minutu prije je preloša stvar i ni velika većina vozača to neće svjesno raditi, i to uopće nije isto kao krenuti minutu kasnije.

Uostalom, mislim da je opravdavati minutu ranije i za stanje kakvo je u ZET-u jednostavno retrogradno, jer ZET-ovci obično ni prije nisu često išli prerano, a ne voze ni pola minute ranije otkad imaju Atrone, sad, koliko tu igra činjenica da sada imaju precizne satove, a koliko ona da ih veliki brat u Zapruđu gleda.
I meni je jako drago zbog toga, volim biti precizan i ne mogu se sjetiti veće frustracije nego kad sam znao stići na stanicu na vrijeme, a bus je protutnjao dvije-tri, ili i jednu minute ranije jer je vozač lud ili mu je loš dan, a ja nek hodam ili se j... na stanici 40 minuta.

Mirta

Citat: Berlingo  u Srpanj 26, 2010, 01:20:38
Ovo je definitivno  o-0. S autobusima nema veze, ali sa ZET-om ima. Ne mogu izdrzati, moram se pohvaliti. Vozio sam se nedjelju s Milkom! Previse slatko izgleda  :P. Moj najljepsi tramvaj sta sam ikad vidio!

Vozila sam se u Milki, a nisam je vidjela tvojim očima. Poetski prikaz.
Nikad ne reci:"Nikad!".

scorpio

Kada dođu ostali moderatori biti će veselo 8-8.Kada smo svi pomalo ušli u OFF-TOPIC onda ću i ja.Slažem se Milka reklama prva koja mi se uistinu svidjela nakon svih ovih godina.Kvalitetno i lijepo su je uredili.Kad sam se ja još bio vozio u njoj dijelili su čokoladice ponedjeljkom i četvrtkom.Rekli su da će voziti normalno na svojim dubravskim linijama i na 17 :D.
Ako česi rade tako veliki krug onda se valjda puštaju ranije iz spremišta nego dosad.

tramvajac 92

Da. Izlaze mislim 12 minuta ranije..
Da sad ne pišem sve i svašta prenosim najbitnije:
Obavijest o promjenama u dnevnom i noćnom prometu tramvaja
Termini održavanja radova

* Datum: 5. 6. 7. i 8. kolovoza 2010. godine
    * Dan/noć: čet, pet, sub i ned
    * Vrijeme: od jutarnjeg izlaza u četvrtak do jutarnjeg izlaza u ponedjeljak
    * Mjesto: Savska / Ul. grada Vukovara (Zvonimirova i Radnička / Ul. grada Vukovara)
    * Vrsta radova: zamjena tramvajskih tračnica i križališta

Organizacija tramvajskog prometa

U vrijeme radova obustavlja se tramvajski promet Savskom od Savskog mosta do Ozaljske i Ulicom grada Vukovara.

Tramvajske linije 1 i 3 su ukinute, a linije 4, 5, 13, 14 i 17 mijenjaju trasu.

Ukinuti tramvajski prijevoz nadomješta se dvjema autobusnim supstitucijama:

* Savišće – Savska (AP Dubrava) i Savski most – Trg Mažuranića (AP Podsused).
    * Noćna linija 32 – supstitucija autobusom (AP Podsused)
    * Noćna linija 33 – supstitucija autobusom (AP Dubrava) trasom:
    Dolje – Mihaljevac – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Slavonska – Hrvatske bratske zajednice – Ul. grada Vukovara – Savišće.
    Iz  Savišća redovitom trasom do Dolja.
http://www.zet.hr/media/97668/mre%C5%BEa-linija-zatvorene-zvonim....pdf

tramvajac 92

Nigdje ne piše da je naš bus bio u Petrinji na probi.. (ili možda još je)
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=7623.msg86601#msg86601

conecto

To je bilo prije desetak dana, ovih dana 791 je vozio već na liniji 280.
I ovo "naš bus" je samo uvjetno rečeno - riječ je o zamjenskom busu u vlasništvu zastupnika Irisbusa pa kao takav povremeno ide na prezentacijske probe i u druge firme iako najviše vozi u ZET-u.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Buduci da na Kaptolu uvijek ima problema, evo jedne male slicice. Neka se vidi kako zakon nije za sve isti. Naravno, auti rade, klima radi.

tramvajac 92

Zbog hitne sanacije semafora na raskrižju Av. Većeslava Holjevca i Ulice Gavrana Tomljanovića, autobusna linija 234 Glavni kolodvor - Lanište, prometuje od Cimermanove, Av. Dubrovnik, Av. Većeslava Holjevca do Glavnog kolodvora.
Vjerojatno je opet neki idiot se zabio u semafor..

igor 409

Još u srijedu prijepodne je netko s busom (nije ZET-ov) pogodio semafor. Kako sam u međuvremenu prolazio par puta onuda zanimljivo mi je bilo da je veća gužva bila kada su promet regulirali organi u plavom nego mladež u bijelom. ;D

conecto

Čazmin bus je bio, ima negdje na forumu link na vijest.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Ekskluzivna fotografija ...  8)