Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

Shole

Citat: obelix  u Ožujak 06, 2009, 20:04:25
...... ovih dana smo 6 primjeraka narančastih rječkih baždarili a u ponedeljak 4 naranče vozimo na isporuku u Rijeku .

Shole

Ajde da vidimo i to čudo.   Šteta što su tako slabašne motore uzeli.  Ili će trošit ko ruski tenk, ili će ih zatvorit pa neće vuć ništa.  Kad će više neko shvatit da čim je jači motor manja je potrošnja.  Regio sa 360KS i non-stop klimom troši oko 35 i ide ko lud.  Ovome prognoziram preko 50 i smetnju na cesti

obelix

dobili ste buseve puno lijepše opremljene nek zet zagreb !

Shole

A po čemu to?   Šta su samo oku ugodniji iznutra, ili imaju tepih, 2 televizije i kožne siceve?

obelix

oku ugodniji ,
bijeli krov ( u zg-u plavi - vrućina itd) ,
vozačko sjedalo puuno bolje ,
zatamnjena stakla ,
automatic sa 5 brzina ,
  blokada na 84 kmh ,
klima na krovu ,
4 šibera na krovu ( u slučaju da klima krepa) ,
zaključavanje vrata ( plavi nemaju) ,
paljenje busa sa ključem ( plavi nemaju ključ, pale na šalter 3 šaltera krepala prvi dan na homologaciji)......
neznam sad kaj još ali u svakom slučaju djeluju bolje opremljeno .

danas su bili neki glavonje iz rijeke na baždarenju tahografa i gledali buseve (plave),
oni sami su izjavili da su riječki bolje složeni.

Shole

Zahvaljujem na ovako detaljnim informacijama.   A motor?  Jesu isti ko Zagrebački ili je starija generacija motora?

421

Citat: obelix  u Ožujak 06, 2009, 21:24:02
oku ugodniji ,
zatamnjena stakla ,
automatic sa 5 brzina ,
  blokada na 84 kmh ,
klima na krovu ,
paljenje busa sa ključem ( plavi nemaju ključ, pale na šalter 3 šaltera krepala prvi dan na homologaciji)......

danas su bili neki glavonje iz rijeke na baždarenju tahografa i gledali buseve (plave),

Ako ne znaš što je netko naručio (Autotrolej,ZET),onda nemoj komentirati.
I nije isto komparirati RI i ZG zbog vlasništva prijevozničkih tvrtki ,kao i veličini gradova i konfiguraciji terena.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

obelix

potpuno si u pravu , ko me uopće tjerao da nekaj pišem.

Ivan

Nije mi jasno o čemu se radi, ovo je neka svađa, ili? ???

dragec52

Haj. Obelix ako se tvoja informacija odnosi na Mercedese za Rijeku osobno ti se zahvaljujem. Ne brikni za onaj post, samo nastavi. Informacija je  s nestrpljenjem očekivana.  Meni je obećan jedan od njih.  ::|  Ugodan vikend tebi i svim vozačima buseva i kamionđijama.

dragec52

Obelix GDJE SU SLIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE idem sad u srednju i do večeras MOLIM šalji. Šala, ne se odmah ljutiti, ne derem se tek tako da naglasim. ;D. U ponedjeljak sam nočna pa ako imaš vremena javi se za susret uz kavu.

Tomek

Citat: 421  u Ožujak 06, 2009, 22:43:08
Citat: obelix  u Ožujak 06, 2009, 21:24:02
oku ugodniji ,
zatamnjena stakla ,
automatic sa 5 brzina ,
  blokada na 84 kmh ,
klima na krovu ,

Ako ne znaš što je netko naručio (Autotrolej,ZET),onda nemoj komentirati.
I nije isto komparirati RI i ZG zbog vlasništva prijevozničkih tvrtki ,kao i veličini gradova i konfiguraciji terena.

Ovo stvarno nije način, svatko ima pravo na svoje mišljenje i budući da je ovo otvoreni forum svako mišljenje je dobrodošlo. Uostalom Autotrolej je svjetlosnim godinama ispred ZET-a u organizaciji tako da nema razloga za čuđenje da su tamo više pazili šta naručuju.

NP-549

Citat: Shole  u Ožujak 06, 2009, 21:26:45
Zahvaljujem na ovako detaljnim informacijama.   A motor?  Jesu isti ko Zagrebački ili je starija generacija motora?

Motor je novi, kao i kod ZET-ovih.  Samo što smo se malo bolje pripremili pa je već 10-ak dana pored pumpe za gorivo spreman tank od nekih 1000-1500 litara koji će služit za skladištenje ad-blue.

421

"Nije mi jasno o čemu se radi, ovo je neka svađa, ili?-Ivan"
"Ovo stvarno nije način, svatko ima pravo na svoje mišljenje i budući da je ovo otvoreni forum svako mišljenje je dobrodošlo."-Tomek

Niti je svađa niti ne želim ugušiti pravo na Obeliksovo mišljenje!
Ali ako je tema Lion's Regio ,tad je poželjno napisati s kojim se drugim  busom uspoređuje oprema.
"Plavi " je malo preširok pojam ,a mogući busevi su Lion's City ili Citaro G.Usporedba prigradskog s niskopodnim gradskim
( ako su to navedeni "plavi") baš nije uspjela.Forum treba biti baziran na činjenicama i konkretnim podacima
da forumaši ne bi bili dovedeni u zabludu.

Ukoliko se Obeliks našao uvrijeđenim zbog mog komentara, ja mu se ispričavam kao i ostalima forumašima.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

shef

713 s probnim tablicama viđen na Šetalištu XIII Divizije. Gusti plavi dim i neopisiv smrad iz motora  ::|
Vjerojatno išao na tehnički u Radničku...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic