Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

maky

Da nisu kao i u nas one Citarovske?

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Shole

Rekoh: neznam, nisam vidio, al to bi moglo bit to.  Bezveze

obelix

vjerovali ili ne

nikad ni jedno sranje ne dolazi samo ....  nepoznati letećo objekt je učinio svoje u krugu eurolineovoga parkinga !

Boki651

moj Bože, za ne povjerovati >:(

421

Za razliku od plavih,pogonjenih strujom,orange ima fiksno pregradno staklo -bolja vidljivost preko srednjeg ogledala koje je dvodjelno(plavi premali).
Bočna roleta je prozirna,na škare,(plavi -puni materijal,neprozirna)Shole ,sunce te bude ravno u glavu obasjavalo.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Dao bi ja onome koji je to naručio nek vozi popodne u smjeru istok-zapad.  Evo gore na slici koju je stavio MAKY se lijepo vidi koliko je "kvalitetna" bočna zaštita od sunca

kriticar

Nije shole u milosti, teško će on dobiti da vozi novog citara, njemu je dobra i avtomontaža.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

dkrizaj

Citat: maky  u Ožujak 10, 2009, 18:33:29
Da nisu kao i u nas one Citarovske?

Upravo takve kao na slici bio ja u njemu

Shole

trebao si malo i poslikat, barem mobitelom  ;D

dragec52

Koji je ovo sad.  ::| dkrizaj ? Ali nije bitno, važno je da se napokon učlanio i da je poćeo postati. Pošto voliš fotkati pa sad fotkaj. Doooooobro nam doooooooooošao. ;D

lukica

Danas sam se vozio u novom 713( lions regio) odličan je sve miriše na novo, ima zavijese umijesto onog za potezat itd.
kako to da je novog lavića dobio šole koj je dosad vozio 683 (isto regio).

mivano

Citat: lukica  u Ožujak 11, 2009, 17:00:55
Danas sam se vozio u novom 713( lions regio) odličan je sve miriše na novo, ima zavijese umijesto onog za potezat itd.
U troleju ti je praksa da šole koji vozi novo uvijek dobije još novije; kod koga je 683 uskoro ćemo saznati; glasam za 577

Boki651

a dajte fotke novog lavića  ;)

Shole

Citat: mivano  u Ožujak 11, 2009, 17:44:53
Citat: lukica  u Ožujak 11, 2009, 17:00:55
U troleju ti je praksa da šole koji vozi novo uvijek dobije još novije; kod koga je 683 uskoro ćemo saznati; glasam za 577

A zašto je takva praksa?  Nek pojasni malo netko iz "pentagona"!

NP-549