Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

kico101

Citat: Shole  u Studeni 21, 2012, 21:55:48
Citat: Bocko  u Studeni 21, 2012, 17:38:27
Tvrtka Autobus iz Zagreba će donirati Autotroleju i jedno vozilo.....

Kao što je stari invalidski Sprinter #57  dobio gar.br  104,  tako će valjda i novi dobit pa ih onda nije 10 nego 11.

Je, imaš pravo. To sam previdio.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

SARI

shef

Možeš mislit kolika je razlika u cijeni...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Zato sam i reko, pa makar samo 5  (za iste pare).   Ako već gledamo svugdje na pare, onda je i gospodin direktor mogao sebi uzet  Daciu Sandero 1.5 dCi

Bocko

Ne znam koliko su točne informacije koje kruže, no busevi neće biti zetovski plavo 5015 već
ral 5021

MB Citaro

šta nije onda bolje da su uzeli plavu boju koja je nekad bila na starom sanusu, ova baš i nije nešto

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

djuro

Gdje ima dima ima i vatre!
blitvakrumpir@yahoo.com:   
Priča se da je taj Smojver luđak prve klase,da baca telefon na tajnicu i sl.Inače je doveden pred neko vrijeme kad je Autotrolej opljačkan gore nego škverovi.Samo o tome se šuti,gradska uprava nije ni nijednu kaznenu prijavu digla,sve se zguralo pod tepih.Navodno da ovaj novi mulja više nego oni prije.Eh Rijeka,Rijeka,di si Švoriniću?

Maja Biene:   istina je što se priča. fama volat. dno dna.

Cjeli članak možete pročitati ovdje: http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Rijecki-Autotrolej-nabavlja-jos-11-autobusa-na-prirodni-plin?articlesrclink=related

SARI

Citat: Bocko  u Studeni 22, 2012, 19:52:05
Ne znam koliko su točne informacije koje kruže, no busevi neće biti zetovski plavo 5015 već
ral 5021

5021 je već u zelenom spektru RAL-a i vuče više na zelenu nego na plavu ::|
5015 je najbliže boji sa stare zastave Rijeke (trobojne), a novoj ni jedna ni druga nije ni blizu... zapravo niti jedna boja u RAL spektru nije blizu današnje plave na zastavi koja je zapravo neka tirkizna... :-\

ikar

Pa cilj je da su nekako zelenkasti kad su "zeleni".

Shole

Meni je žao što se nije išlo (kad se već mjenja boja) na retro  sivo/zelenu  uz koju smo svi mi odrasli.   

Ajde SMOKY,  i tebe su turistički Sanosi S14 i stare Mečke O317 vozili  iz Drage u školu, valjda se sjećaš boje.

Urbino LE

Ta će nova boja biti isključivo korištena za CNG vozila? Ako je tako bezveze, mogli su kod LPP staviti malo veće i malo više naljepnica za CNG po busu i to je to.

SARI

Citat: ikar  u Studeni 23, 2012, 16:11:26
Pa cilj je da su nekako zelenkasti kad su "zeleni".

Želio sam samo reći da se stalno naglašava da će biti "riječko" plavi... ;) a ne ekološki zeleno-plavi... ;D