Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Nešto mi nije jasno na ovim fotkama; gdje je ulaz, a gdje izlaz za autobuse? Nekako mi se sve čini malo skučeno ( da se ne bi naručivali rezervni retrovizori  :)evil ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bari

Na zadnjoj fotki skroz lijevo pored zgrade je inače ulaz, možda ostaje pa autobus ide ravno, pa lijevi zavoj prema punionici i onda ili ravno van (tamo di je bager kao da se nešto kopa?) ili prije bijelog clia lijevo i do ulaza. Samo nagađam, nisam baš obračao pažnju na to.
KREPAT MA NE MOLAT !

Bocko

Kico, ti ništa ne znaš! Ovo je tek prvi dio realizacije projekta punionice, sada vidimo da su stručnjaci napravili preuske bokseve za punjenje po standardu Jugića i da busevi ionako ne mogu ni smotati u punionicu stoga dolazimo do sljedećeg zaključka:
Nikada nije ni predviđen ulaz i izlaz odavde već će se pomoću posebnog terminala za teleportaciju oni teleportirati iz garaže na Školjiću u ovu punionicu i ponovno vratiti.
;D

shef

Ovo će biti punionica i za male aute.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Bez obzira na ironiju, doista mi nije jasno zašto ovi "otoci" moraju bespotrebno uništavati prijeko potreban manevarski prostor ( i inače je to običaj u posljednje vrijeme na raznim raskrižjima ). Postoji jeftinije rješenje koje uključuje malo bijele boje s kojom malo iscrtaš asfalt i gotovo. Tamo se bar ne očekuje nepropisno parkiranje po otocima. Da, ja stvarno ovo ne razumijem.

Boki651

Imam info od frenda da se punionica otvara u utorak i da se lagano kreće put Zagreba po autobuse.
EDIT:
U ponedjeljak, isprike.

kico101

Ukrcani na Ro-La vagone. Upravo prošli Karlovac.

5AR

Evo nestrpljivo su danas zapolne čekali i napokon dočekali.

NP-549

U 4:30 stigli u garažu.  Ajde paparazzi

kico101

Bravo, 5AR.
Btw, ako se ovako dugo čekalo ( a znamo da to nije razlog ) na usuglašavanje ovakvog vizualnog identiteta, ja sam poprilično razočaran. Ova zelena, jest prirodna boja lišća, ali uz ovaj plavi RAL baš ne ide. Djeluje prljavo na čistom busu. ;D

shef

Prema prirodi sam pristojan i fin...  ;D

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Meni su čak sad i simpa s ovim sloganom. :)

Tomek

Inače narančasta i zelena bi si više pasale nego plava i zelena pa je stvarno šteta da je izabrana ova neugledna boja. Dali će i ostali autobusi u voznom parku u plavo?

ikar

Neće. Plinski će biti plavi, dizel narančasti!