Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

zvone16

To je logično, ali šta ti nije kad staviš u np 2 da će ti prva i druga bit nešto duže ?
Jer evo jedan primjer bio sam u 610 i baš mi je to bilo pokazivano kada si u D ti na manjoj brzini prešalta u veću brzinu dok u 2 ti ih rastegne malo više ali ima blokadu kod otp 55kmh
ZvoneXp

ikar

Duža će jedino biti ako je vozač stiso pedalu do kraja i aktivirao kick-down.

NP-549

Na 6 brzinskom ZF-u se sa tipkom 3 ne blokira samo u trećoj brzini, nego i svaka sljedeća.  Znači, možeš vozit magistralom 70 u petoj i onda stisneš "3" da ti nebi šaltao u šestu brzinu

primavera

Ako sam falio sa postavljavljenjem slika u vezi nove punione molim moderatora da prebaci tamo gdje treba!
Ovako je Novi list pisao 20.02.2013.god. link i slika od toga dana!
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/U-Baracevoj-prva-rijecka-punionica-stlacenog-prirodnog-plina

a danas slikano sa ZTC-a gradilište izgleda ovako:

Autobusi dolaze u petak,a punilište je trebalo prema članku biti gotovo početkom 4.mjeseca! ???

maky

Citat: NP-549  u Ožujak 28, 2013, 10:51:27
Na 6 brzinskom ZF-u se sa tipkom 3 ne blokira samo u trećoj brzini, nego i svaka sljedeća.  Znači, možeš vozit magistralom 70 u petoj i onda stisneš "3" da ti nebi šaltao u šestu brzinu
Ole! Već godinama vodim žestoke bitke dok to objasnim homo sapiensima u Splitu sa IQ-om na sobnoj temperaturi. Tu shemu zna otprilike 10 - 15 % vozača...

BTW, možda bi ona četvrta tipka moga bit stanična?! Viđao sam u nekim autobusima sa zapada da imaju i četvrtu tipku sa oznakom H, šta bi aludiralo na to. A uostalom, u naših Crosswaya LE nemoguće je otvoriti ili zatvoriti vrata dok prvo nisi aktivirao staničnu (koja se nalatzi odmah kraj tipki za vrata, ali tipke nisu okrugle crvene)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

NP-549

To je ko na Sanosu S115 otvaranje svih vratiju jednom tipkom ;) ;) ;)

mivano

Bit će punionica gotova do 18. svibnja. Ipak se mora tempirati točno pred izbore. Očekujem naslovnicu NL-a.

ikar

Mislim da se mjenjala pozicija punionice budući da su na prvoj imali problema sa podzemnim vodama...

tramvajac 92

Citat: maky  u Ožujak 28, 2013, 11:21:24
BTW, možda bi ona četvrta tipka moga bit stanična?! Viđao sam u nekim autobusima sa zapada da imaju i četvrtu tipku sa oznakom H, šta bi aludiralo na to. A uostalom, u naših Crosswaya LE nemoguće je otvoriti ili zatvoriti vrata dok prvo nisi aktivirao staničnu (koja se nalatzi odmah kraj tipki za vrata, ali tipke nisu okrugle crvene)

Ista stvar kod naših Citelisa. Potegni staničnu, pa vrata.. Valjda je to normalno za Iveco..

maky

A nije, takva je narudžba izgleda, jer kod nših običnih, visokih Crosswaya ne treba aktivirati staničnu, on to uradi sam pri otvaranju vrata kao i svaki drugi autobus. Ma uostalom, jednostavno isključiš staničnu i otvaraš vrata kako te volja...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Urbino LE

Kod njih je to sve stvar narudžbe, evo uostalom ovi riječki Citelisi su stvarno super opremljeni, jedino još fali VDO tabla al valjda je i ova Actia dobra.

Bocko

Da li mi se to čini ili plinaši nemaju zaštitnu kabinu za vozača?

221

Imaju, vidi se da su vrata poluotvorena.

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bocko

Kada službeno počne kampanja za izbore doći će  ;D
Btw što će ti kada nema punionice.
Neka se netko ukrca na 8 i pogleda što je s punionicom iz prve ruke.