VTV Pavlić, Zagreb

Autor Tomek, Siječanj 02, 2008, 16:36:52

maky

A ja sam prvo primjetio da su ga nakon sređivanja poružnili i da mu je maska ostala bez crno obojanog središnjeg dijela koji dosta podiže izgled autobusa...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tomekk

Šminkeri
Prag:

Ml. Boleslav:

Budimpešta:

Plavi je malo zakazao (navodno nešto sa strujom bilo), ali je ubrzo popravljen.za njega mi se čini da ima i bolja sjedala (vogel) dok crni ima tvrđa (kiel)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

I crni je još malo viši SHDH model dok je plavi niži SHD model.

tomekk

Citat: Tomek  u Lipanj 27, 2010, 23:01:45
I crni je još malo viši SHDH model dok je plavi niži SHD model.

Da, nego pošto je crni kupljeni kasnije, mislio sam da je i noviji no nije.Plavi je 2002. god. i ima man-ov motor dok je crni 2000. god. i ima MB motor samo ne znam koliko motori imaju ks  :-\ ??? Inače u plavom se na podu vide vjerojatno ostaci ljepila od tepiha dok crni ima tepihe.Plavi je prije neke 3 god bio Sanaderov bus, tj vozio je za HDZ u vrijeme izbora(tad je bio cijeli sivi), a ako se ne varam,jedno vrijeme je i stajao tad u AP-u u garaži s otvorenim poklopcem motora i bez stražnjeg branika-vjerojatno nekakav kvar  :-\
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Da, a zeleni troosovinac kojeg su prodali je 2001.god :)

grga

ovako tomekk!
plavi star je man 460ps i istina je da je bio u predizbornoj kampanji dr.Sanader-a,ja sam bio s njim samo šta je unutra bio malo preuređen.
a crni star jeMB 530 ps i stariji je.

a šta se tiče plavoga on je bio u najmu u AP-u i tamo je rađena generalka na motoru.i to je rađeno poslje predizborne kampanje i to isključivo zbog režima rada motora.a moram reči i ovo: kada smo mijenjali posade dobili su ga dva djelatnika iz AP-a koji po meni i baš nisu se najbolje snašli sa tim autom(kad sam im neke stari sugerirao tad sam dobio odgovor:šta se ti praviš pametan i tad sam odusto od toga i desilo se šta se desilo).

Tomek

VTV otvorio sezonsku liniju Zagreb-Rovinj-Poreč-Umag. Danas je vozio ne baš popunjeni VW Crafter.

grga

Da,da a sutra več kreće i Zadar,Pag,Novalja

Tomek

Tomek

Evo malo razgovora sa igračima Sheriffa iz Moldavije, u 11.25 minuti videa se vidi autobus koji ih je vozio po Zagrebu -- radi se o Citylineru N1216HD od VTV Pavlića

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=9282

Tomek

Jučer
Starliner

Starliner /3

Lion's Coach i Cityliner

elvis

Gdje se sada nalazi i je li popravljen N 1116 koji se pevrnuo prije par mjeseci ???

grga

Bus je oš uvijek u D.Selu u radioni,ovaj tjedan upravo završena limarija a sad se prelazi na tehnićki dio i na unutrašnjost.

Alex

Vir-Zagreb

Putnici su se pobunili da nemaju mjesta u busu,a imaju rezervacije.A vozač je jedva ugurao i torbe  8)

Grof