Gradska i prigradska stajališta 2

Autor kico101, Studeni 21, 2007, 22:01:20

Bari

Zdravka Kučića III

KBC Sušak (zapad)

KBC Sušak (istok)
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Evo mene opet.U subotu sam odlucio malo ukrasti goriva firmi i pokusao nesto slikati po Kostreni. Poceo kod Plodina.Pa od Soica prema gradu do Rozmanica i opet nazad.

Berlingo

Pa cemo malo prema gradu.

Pa idemo iz grada prema Bakru i Hreljinu.

Berlingo

I moj pokusaj da obnovim Pasac.

Akcija ili smo pokusaja ce jos biti!

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Kolega Kico! Sta cemo sad s bivsom trasom linije 17? Ja ti je slikao proslo ljeto. A sad su tabelice promjenjene. Trebali to ponovo slikati?

kico101

Citat: Berlingo  u Siječanj 12, 2010, 22:20:00
Kolega Kico! Sta cemo sad s bivsom trasom linije 17? Ja ti je slikao proslo ljeto. A sad su tabelice promjenjene. Trebali to ponovo slikati?
Ne treba, ali morat ću napravit sveobuhvatne izmjene, zato sam i stao dok ne vidim na čemu će sve ovo finit. :(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

PITANJE (mozda sam i falio temu):
Veceras se nasao na opet na Trampovog bregu. Zasto na tabelicama pise ona sramotna linija? 3A Bezjaki ili 3A I. Zavidica??? A gdje je 20A? Cemu tolika tajnovitost bez najave i bez imena na tabelicama? To je neka tajna? Zar su to mislili sakriti? Cak ova prema ul. I. Zavidica stoji zakucana na drveni stup od struje. Kakva sramota, stvarno ostajem bez teksta!

mivano

Citat: Berlingo  u Siječanj 13, 2010, 22:03:07
Veceras se nasao na opet na Trampovog bregu. Zasto na tabelicama pise ona sramotna linija? 3A Bezjaki ili 3A I. Zavidica??? A gdje je 20A? Cemu tolika tajnovitost bez najave i bez imena na tabelicama? To je neka tajna? Zar su to mislili sakriti? Cak ova prema ul. I. Zavidica stoji zakucana na drveni stup od struje. Kakva sramota, stvarno ostajem bez teksta!
liniju 20a će objaviti kad bude prezentacija reorganizacije prigrada

ikar

Citat: mivano  u Siječanj 14, 2010, 09:44:08
Citat: Berlingo  u Siječanj 13, 2010, 22:03:07
liniju 20a će objaviti kad bude prezentacija reorganizacije prigrada

Nije to nikakva linija, to je školski prijevoz  :P

NP-549

Da je školski prijevoz onda bi vozio Regio i nebi polasci bili u voznom redu.  Ujutro vozi 579, a popodne minibus 114 i može se vozit ko god oće.  Jedino neznam dal je između Trampovog Brega i Marinića koja stanica.

BTW, s obzirom da sad gradska linija 3A vozi u Bezjake, pretpostavljam da su sad onda prešli iz 2. u 1. zonu iako to nigdje nije navedeno

Berlingo

Trampov breg -Marinici. Nema sanse za ikakvu stanicu. Toliko usko na jednom mjestu gdje se 2 auta jedva mimoilaze. Svaki dan prolazim tuda.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

Novi most
- stanica 7A
- iskrcajna 2A i 3

Berlingo

Da malo obnovimo ovu temu? Koliko ja pratim, cini mi se da oko Srdoci ovo fali.

Iz 2 kuta.

A ova je odmah poslje korekcije.