Kako jedan čovjek može zaustaviti njih 200

Autor STIB, Listopad 03, 2008, 20:50:24

Shole

JEste gledali kad slike sa www.phototrans.eu ili bilo koje druge ?  Ajde ti FitzTN nađi mi u bespućima interneta jednu sliku sa terminala u Stuttgartu, Hamburgu, Berlinu, Beču iil Grazu i da je na njoj i osobni auto.  NEMA TAKVE FRENDE MOJ !!!!!!!!!!!
A šta misliš da su oni kulturni? pa švaba je najobičnija seljačina i pijandura, GLOBA GA JE NAUČILA KULTURI !!!!

FitzTN

Nije, nego švabe imaju jedan drugi mentalitet. Oni NIKAD neće protiv sebe, dok mi to stalno činimo. Siguran sam da ni jedan švabo ne bi objavio sliku na kojoj se vidi prekršaj njegovog sunarodnjaka na takvoj stranici  ;)

Mirta

Lijepo, drže do svojih, a mi to ne znamo.
Ali zar takav stav ne znači licemjerenost? Gurnuti pod tepih svoju sramotu - i nema je.
Nikad ne reci:"Nikad!".

Man lion's coach

U nas je sto nemoze rijesiti skola mogu pare, pa zato ima ovakvih sto ostavljaju auta gdje stignu...

citaro

Citat: Shole  u Svibanj 21, 2010, 21:10:51
A šta misliš da su oni kulturni? pa švaba je najobičnija seljačina i pijandura, GLOBA GA JE NAUČILA KULTURI !!!!

Ovaj post potvrđuje da su hrvati ultraglup narod.

kojot

Citat: FitzTN  u Svibanj 22, 2010, 16:41:27
Nije, nego švabe imaju jedan drugi mentalitet. Oni NIKAD neće protiv sebe, dok mi to stalno činimo. Siguran sam da ni jedan švabo ne bi objavio sliku na kojoj se vidi prekršaj njegovog sunarodnjaka na takvoj stranici  ;)
Ti si tu u dva posta napisao takve gluposti da to nije normalno. U švabiji kad staneš nepropisno, svaka baba će ti odmah nazvat odgovorne za to i oni dolaze i odmah ti udaraju što ti već slijedi.
E takvi su švabe, a ne ovakvi pametnjakovići ko ti, a veze nemaju.

conecto

ZAKON I RED - naziv je ove fotke!

A ni ovaj auto iza nije baš "civilni" pošto nosi na sebi oznake TV-kuće Z1. Dakle, isti oni mediji koji sa zadovoljstvom razapinju ZET i njegove vozače nisu baš bez putra na glavi ako i mi okrenemo priču na njihov način...

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Heinzelova ulica, križanje s Avenijom Vukovar - žuti trak na semaforu najčešće izgleda ovako...

A GDJE JE POANTA?

Man lion's coach

evo jasno mi je sta radi hitna ovdje(izbjegava guzvu) sto je i opravdano, ali ovaj mercedes  >hammer<

Berlingo

Da, a mi smo ocito svi kreteni koji smo u ove dvije trake lijevo. I onda kad brze starta i ne zelis ga pustiti jos ti se cudi, kao kakva je to kultura. Meni je, sjecam se, jednom pokusao to izvesti jedan skroz nize na autobusnoj. E neces, ispred mene isto kamion i nabijem mu se na pola metra. Da vidimo gdje ces se sad ubaciti.

FitzTN

Ja sam jednom skrenuo u tu traku jer sam mislio da se može ravno  ;D

Hebga, na kraju sam otišo desno, još da me postave na forum, nema šanse  ;D ;D

conecto

Citat: FitzTN  u Lipanj 06, 2010, 15:44:16

Ima i vertikalni prometni znak prestrojavanja prije križanja, tako da i nemaš baš opravdanja (jbg, nemam sad sliku znaka, možda bude jednom...)
A GDJE JE POANTA?

FitzTN

Nisam ja rekao da nema, ali ga nisam vidio i nisam namjerno ušao u tu traku  ;)

Berlingo

Citat: conecto  u Lipanj 06, 2010, 22:58:20
Citat: FitzTN  u Lipanj 06, 2010, 15:44:16

Ima i vertikalni prometni znak prestrojavanja prije križanja, tako da i nemaš baš opravdanja (jbg, nemam sad sliku znaka, možda bude jednom...)
Kao prvo ispricavam se na kvaliteti. Uzasno me nervira kontrolna ploca od jumpera i njezin odsjaj u staklu. Sreca pa je on jako rjetko u Zagrebu.
Ma naravno da postoji znak. Znao sam odmah o cemu kolega pise. A imam i raskrsce iz jumpera.

Sve je bilo dobro dok se nije upalilo zeleno.

I onda kad trebam ZET-ov bus dodje mi ovo cudo koje je toliko prljavo da se ni registracija nije mogla procitati.

Man lion's coach