Školski prijevoz ZET-a

Autor Portos, Studeni 21, 2007, 22:02:42

conecto

Školskim busevima u APD već je upisan ZET (tj. ZG-Holding) kao vlasnik vozila u prometne dozvole.
Moguće je da je koji na posudbi u APP jer je prošli tjedan na školskim linijama bilo i Conecta.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Pojavili se u APP-u gbr 65 i 66.
Hrvatski Leskovac je pun ZET-ovih školskih buseva koji čekaju otkup(nisu svi otkupljeni), stoje na livadi tamo gdje i kamioni koje MAN prodaje)..

Tomek

Nakon što je neko vrijeme bila upitna sudbina školskih sad već dugo svi voze normalno. Evo danas gbr 642 -- ovi ZET-ovi Regii u ovom bojanju su uvjerljivo najružniji Regii u Hrvatskoj -- kako iz lijepog autobusa napraviti rugobu

conecto

Škola je počela, malo je frka oko ovog prijevoza jer sad u Hrvatskom Leskovcu otkup čekaju Classici SÜ 313 s ručnim mjenjačima kao prije nekoliko mjeseci automatici.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Westin

Jučer viđen jedan Lionac na školskom prijevozu na Rotoru

822DoDo

gbr 432 na liniji 822

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Tomek

O ovome sam već pisao, APP-ovi školski autobusi dobili sprijeda i straga jasno istaknute garažne brojeve
gbr 58 danas u Parku 101. brigade u Gajnicama

421

Službeni glasnik grada Zagreba 11/95

Odluka o javnom linijskom gradskom prijevozu putnika

Članak 24.
Garažni broj vozila mora biti naznačen na obje bočne i sa stražnje strane vozila.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

STEFI- GRAF

3 pitanja od ovom conectu 432. Kako može vozit školsku djecu s gradskim sjedalima bez pojaseva?Disu mu table za prijevoz školske djece?Kakva mu je ono pregrada na prednjim vratima čini mi se da je vozački prostor skroz odvojen od putničkog jeli tako imaju svi ugrađeno i koja je svrha tih pregrada jer je sužen ulaz za jedno krilo?! ??? ???

Tomek

Ja ću odgovarati drugi dio pitanja, ugl svih 8 ZG Conecta ima takav ulaz sprijeda, s desnom krila se može samo u vozačku kabinu, s lijevog u putnički prostor.
To i nije tako neoubičajno, jer čini mi se u Sofiji ili Bukureštu(ne znam napamet) svi autobusi imaju tako, a i nađe se u još nekim djelovima Europe.
Ti autobusi tako i tako većinom služe za prigradski promet te kao takvima je dovoljno jedno krilo sprijeda za ulaz.

822DoDo

Ja cu ti probati odgovoriti na prva dva :D
1.Vozi skolsku djecu iz tog razloga jer ponekad nemaju dosta skolskih pa ubace dva-tri Conecta (znao je na 822 i 821 zalutati i Citaro)
2.Table za prijevoz djece nema zato jer nije namijenjen za tu svrhu
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

221

I nek mu se malo zašarafi ta tablica naprijed. Inače fijuuu...

MAN19464

radi se protuzakonito  jel nemaju dovoljan broj školskih autobusa

Tomek

Evo nam i Classic gbr 62 sa plavim gbr

te 641

buSHunter795