RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

amalok.95

Danas ujutro niti jedan bus nije vozio dalje od potoka jedino su linije 2 i 8 vozile stim da su na dvojci solo autobusi a 8 ne vozi skroz do Trsata u 12:00 su na radiju rekli kako voze linije

mivano

da ja vas nešto upitam: šta ne postoje lanci za autobuse

Shole

Ako se ne varam, mislim da u Hrvatskoj nisu dozvoljeni lanci na vozilima  - D - kategorije

Dok je recimo u Trstu prije bilo najnormalnije da praše po prigradu sa lancima.  Neznam kako je saad, nisam bio već par godina

amalok.95

Niti jedan bus na liniji 6 nije imao lance nego su uzimali sa Deltee solo autobuse

shef

Nemaju ni oni lance. Kad je snijeg obično šalju midije Europolise i Vivacitye.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

amalok.95

Čudno ja mislim da sam vidio 412 na podvežici

Berlingo

Nikad u zivotu nisam vidio niti jedan bus od Troleja s lancima na pogonu. A imam vec koju godinu. Mozda sm sta propustio, mozda je neko ipak vidio.

amalok.95

Niti jedan bus nije imao lance na pogonu nego koliko sam vidio vozio 412 na 7 na 1-ici su bili 607 i 467 na 32-ci su bili 617 i 470 koliko ja znam. Dali netko zna kada se 625 mako sa Potoka

ikar

Citat: amalok.95  u Prosinac 19, 2009, 20:10:14
Niti jedan bus nije imao lance na pogonu nego koliko sam vidio vozio 412 na 7 na 1-ici su bili 607 i 467 na 32-ci su bili 617 i 470 koliko ja znam. Dali netko zna kada se 625 mako sa Potoka

Odšlepali su ga sa TAM-om.

mivano

Jesu provozile prigradske linije?

lukica

Citat: mivano  u Prosinac 19, 2009, 20:25:45
Jesu provozile prigradske linije?
samo neke, prvi za drenovu je išo 687

Bari

Pošto sam danas ujutro išao na Deltu imam informacije iz prve ruke što se događalo dok je još snijeg padao. GB 721 mi je došao na stanicu u 6.10. Baš u to vrijeme počeo je padati gusti snijeg. Autobus je gmizao, mic po mic. Razgovarao sam s vozačem i rekao je da su mu trebali dati solo bus odmah kad su znali da će biti ovako loše vrijeme. Na Fiumaru sam došao nakon 20-25 minuta. Tamo uzas. Sve je stalo.

(PS: svaka čast dečkima na bijelim riječkim slikama, ja imam samo jednu ali nadam se vrijednu dok je još snijeg padao ;D)

Oko 7.30 smo krenuli s Delte (trebali smo u 6.30) i krenuli prema Piramidi. A tamo još gore. Autobusi zakrčili cestu, niti auti se nisu bolje snalazili. Šole se okrenuo i preko Orehovice prema Zagrebu.
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

A di je bus kod kokošinjca ?  pa nije ovo meteoforum  ;)

Berlingo

Citati forum!  ;D  ;)