RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

MAKI

Fora je da  pogledo sam malo 412 izgleda kao  igračka
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Citat: Tomek  u Prosinac 20, 2009, 21:27:48
Ovo je stvarno sramotno!!! Pa zar nisu prioritet ulice kojima prometuje javni gradski prijevoz?
Vani je kisa i sve se otopilo. Ali bi volio da ovo ostane zabiljezeno. Slikano jutros, znaci skoro pa 48 sati od prestanka oborina. Okretiste 5A na Tibljasima. Toliko o zimskoj sluzbi i prioritetima!

Eto, ovaj puta je kisa dobro dosla. A jos jutros ugibalista puna snijega. Nogostupi jos gori, ljudi hodaju po kolniku.

Berlingo

I jedan O.T. Vi ga brisite. Viskovo u subotu, 7.50.

Shole

Nemože bit Off Topic u temi RAZNO

Berlingo

Citat: Berlingo  u Prosinac 19, 2009, 14:53:14
Nikad u zivotu nisam vidio niti jedan bus od Troleja s lancima na pogonu. A imam vec koju godinu. Mozda sm sta propustio, mozda je neko ipak vidio.
222 je jedini. Sad sam se sjetio. Ali onda vise i nije bio bus nego radiona. 1985. za vrijeme velikog snijega izvlacio je na dvojci zglobne sanose do dugo u noc. Do okretista na Diracju i onda su ovi polako prema gradu sami.

Shole

BTW, u prilog toj tezi, TAm gar br 12 parkiran u garaži sa lancima na trećoj osovini

Berlingo

Zasto samo na trecoj? Onda ja vec preko 20 godina zivim u zabludi da on ima pogon na zadnje dvije. Ili grjesim? A i da ih ima, mogu li lanci pomoci samo na jednoj?

Shole

Ima dva diferencijala, ali su zaključili valjda da će im bit dovoljni lanci samo na jednoj pogonskoj.  Pa nemoj mi reć da nisi to nikad vidio na kamionima? ponekad ljudi stavljaju čak samo na jedan kotač u nadi da će izvuć neki uspon po snijegu.  Vjerovano su imali u pričuvi i lance za srednju osovinu ako zatreba

Berlingo

Vidio? Zavlacio se ispod kipera da vidim to.

amalok.95

Četvrtak 24.12.2009. 535 parkiran na Delti s tablama od linije 7.

echo

U vezi nedavnog snijega, interesantan početak članka "Debelim macanima u EU odgovara da se priča o emisiji CO2 prenapuše", iz zadnjeg Globusa.

"Posljednji put veći je snijeg ovdje padao prije osam godina, i tada su po obilaznici Bruxellesa hodala dva radnika s vrećom iz koje su rukama vadili sol i posipali cestu. Ovaj put vozači gradskih autobusa ne znaju svladati nizbrdicu, a tramvaji uopće ne voze."

mivano

čovječe u ovim vožnjama u Opatiji autotransove karte su daleko jeftinije nego trolejeve - mjesečna pokazna 180kn - recimo za radnike, ako ovi naši trolejaši vako nastave Autotrans će preuzet i 32, a možda i sve prigradske linije, a na kraju slijedi osvajanje grada - možda postoje krtice u troleju kojima je cilj uništenje troleja i dovlačenje kakvog koncesionara koji bi možda bio isplativ za grad Rijeku

Shole

Grad ---> zaboravi, a prigrad bi vrlo lako mogao preuzet i to počevši od slabije povezanih općina tipa ostatak opatijskog zaleđa, Matulji, Klana, Kraljevica.  "Bogatije" općine tipa Viškovo, Čavle, Bakar ne vjerujem da će mjenjat

conecto

Očito se u Rijeci događa ono što se događalo u Zagrebu 1994. kad se ZET gotovo potpuno povukao u granice Grada Zagreba, a ostalo preuzeli drugi prijevoznici. Spasila se Velika Gorica, a kasnije je vraćen i dobar dio Zaprešića. Dugo Selo, Rugvica i Jastrebarsko popušili zauvijek...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Nikad ne reci nikad...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln