RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

SaNjIn

I 609 je dobio narandžastu felgu..

celicana

Ovaj put upućujem pohvalu AUTOTROLEJU što je napokon vratio ZGLOBNE autobuse subotom do večernjih sati na LINIJI 5.       
Naime prošle tri subote na liniji 5 vozili su cijeli dan solo autobusi i do večernjih sati vladale su neviđene gužve. Vraćanjem zglobnih autobusa do večernjih sati nakon čega ih zamijene solo autobusi dnevne gužve subotom uvelike su smanjene. Što bi se reklo greška je ispravljena "bolje ikad, nego nikad". ;D

dragec52

Haj. Čitam komentare u NL u vezi nasrtaja na vozača i razbijanja autobusa tijekom vikenda. Prosto se ne mogu pomiriti sa činjenicom da neki tipovi daju takve komentare. Koji je to JAD i BIJEDA .  A to je izgleda naša zbilja , naša stvarnost. Molim da slijedeći komentar ne pripisujete mojim godinama - Nikad više neće biti kao prije. Nisam katastrofičar  ali jesam pesimista u vezi slijeda nadolazećeg vremena i budučnosti ovih mladih ljudi koji svoje dokazivanje vide u bacanju kamenja na "slijepo" i čoporativno napadati jedinku i onda 5 dana razglabati - "kako smo demolirali bus, stanicu, zapalili baju-kontejner, utrčali u trgovinu pokupili piče i izjurili van - išamarali onog jadu koji nema svoju škvadru itd itd". Sad več četvrtkom naveče kad idu u "život" budemo svedoci izgubljenosti u vremenu  i prostoru jednog dobrog dijela mladeži, prvenstveno srednjoškolaca. Sve je to vrlo žalosno i tužno.
good_boy  samo tako nastavi - tješi me.

izet

pozdrav, nov sam na forumu. U subotu  ujutro oko 10-11 sati je autobus 500 projurio Drenovom :o  bus123 nisam mogao vjerovati. Ja jesam bio mamuran, ali toliko nisam  ;D 

ikar

Citat: izet  u Veljača 28, 2011, 19:16:14
pozdrav, nov sam na forumu. U subotu  ujutro oko 10-11 sati je autobus 500 projurio Drenovom :o  bus123 nisam mogao vjerovati. Ja jesam bio mamuran, ali toliko nisam  ;D 

Vozio je male maškare!

SaNjIn

722 stoji kod Šop-a u matuljima od subote

Berlingo

Evo ovo mi je promaknulo a nalazi se na stranicama mog mjesnog odbora. Osvanulo je tek kad i sluzbena obavijest na stranicama Autotroleja, zapravo cini mi se da je to bilo u petak, pa je ovo stavljeno tek u ponedjeljak kad je promjena vec nastupila.

Korekcija linije 2A

Rijeka, 17. ožujka 2011.
U prostorijama MO Zamet, 2. ožujka 2011. godine održan je sastanak sa stručnim službama KD Autotrolej. Tom prigodom prezentiran je prijedlog korekcije trase prometa autobusa linije 2A.

Korekcija se odnosi na prometovanje novom trasom, tzv. južnim koridorom (Ivana Zavidića, Bože Vidasa, Zametska, Zvonimirova....), a ne kao do sada sjevernim koridorom (Nova cesta, Čandekova, Vukovarska.....). Ova promjena trebala bi stupiti na snagu 21. ožujka 2011 godine.

Vijeće MO Zamet dalo je pozitivno mišljenje na prijedlog izmjene trase jer smatra da  će linija 2A biti znatno iskorištenija na južnom koridoru nego što je sada te da bi ova linija trebala znatno rasteretiti liniju 2, a korisnicima će biti dostupniji Autobusni i željeznički kolodvor te brojni sadržaji u centru grada. Za sada vozni red linije 2A neće se mijenjati.

Pored teksta postoje i dvije slike. Kao amater u fotografiji, ali kao osoba koju fotografija strasno zanima mogu samo napisati da su slike grozne. Na prvoj uopce nisu stale sve osobe u kadar, nije jasna, na drugoj je sve zamuceno, ne moze se procitati ni tablica.

mivano

slika s današnjeg prosvjeda (index.hr):

NP-549

412

412

zvone16

je možda u Bakru ?
ZvoneXp

little-perfect-fairy

I ja isto mislim da je u Bakru.. Zavoj prije Pomorske skole, 20m iza tebe, na lijevo je DVD... Ako se ne varam! ;))

mivano

Priča o okretištu na Podbregu se ponovno aktualizirala.

Iz nanovijeg broja "Drenovskog lista" (predsjednik VMO piše):

"Što se tiče daljnjih aktivnosti na tom području  preostaje rješenje problema stajališta na Podbregu (u smjeru grada – jedino stajalište bez čekaonice), a dugoročno se planira preseljenje okretišta s Lokve na kraj Ulice Sv. Jurja, čime bi svi stanovnici grada Rijeke bili na dohvatu autobusnih linija primjerene gustoće prometovanja. Više ne postoje urbanističke prepreke za izgradnju okretišta jer novi UPU Gornje Drenove dozvoljava izgradnju na planiranom području."

dragec52

Haj. Čitam u Jutarnjem kako  su se sindikati izborili za božičnicu i otpremninu za svoje članove U ZET-u. Pa svaka im čast. A ova dva sindikata u AUTOTROLEJU  mad057 za svoje članove i  ostale djelatnike  mad057 mad057 mad057 možda griješim - MOOOOOŽDA.

NP-549