RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Shole

Možda je pitao ManaSG313 da mu posudi do plaće

mansg313

Hehe žalosna sova... ;D da ti kažem koliko sam bio krugova sa njim mislio bi da sam skrenuo ali 599 me jednostavno fascinirao,onaj zemljak šta vozi 3. smjenu je još luđi od žalosne sove...ugh ;D p.s. pazi Shole da žalosna sova ne navuče bjes svog pradjeda vrača na tebe onda si tek... ;D

Shole

A di si našo baš taj 599 i po čemu te to fascinirao.  Najobičnije bubrežno izbijalo, pogotovo za putnike na onim drvenim stolicama.  Oni sa Plastičnim 589/590/601/603 su malčice bolji.

mansg313

Citat: Shole  u Svibanj 12, 2009, 15:10:36
A di si našo baš taj 599 i po čemu te to fascinirao.  Najobičnije bubrežno izbijalo, pogotovo za putnike na onim drvenim stolicama.  Oni sa Plastičnim 589/590/601/603 su malčice bolji.
Tko kaže da sam ja sjedio u putničkom...ok jesam 1 krug ali zašto bi sjedio i ostale kad ima mjesta na  :-X,a fascinirao me šta da ti kažem prvi put sam se vozio u takvom busu(to je SU 240?)i mene je fascinirao.Definitivno nije udoban ali kao da se to nemože riješiti npr.vidio sam 3 komada 119L na delti i mogu reči da su u očajnom stanju bar izvana pa nevidim razloga zašto recimo kad se neki od njih ne rashoduje neka prebace stolice u 599 i mirna Bosna :)

Shole

Da, fino si to iskalkulirao.  Baš bi u 599 dobro došao dupli red visokih stolica za gradske linije. Ovo kako je sada je taman jer ima masa prostora za stajanje, a to je u gradu najbitnije

shef

Citat: mansg313  u Svibanj 12, 2009, 15:23:34
npr.vidio sam 3 komada 119L na delti i mogu reči da su u očajnom stanju bar izvana pa nevidim razloga zašto recimo kad se neki od njih ne rashoduje neka prebace stolice u 599 i mirna Bosna :)

Ovo je definitivno najbolji post u povijesti autobusnih foruma u temama o Autotroleju. Sicevi iz TAM-a u 599!!!

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

iboz171@htnet-dsl

Ja se sjecam 449.Dosao iz Kostrene.Imao je dupli red stolica.Neznam,ne vozim se vise busom,ali jos kad je bio u Kostreni i bio je krcat to su bile muke probiti se do vrata.Vidjao sam ga na 18A i ako nije bilo nikakvih promjena nije bio ni za tu liniju.

Shole

Taj nije bio za nijednu liniju, a pogotovo ako je pilotirao Edo Specijalac.  Preslab motor i definitivno promašen omjer brzina kod mjenjača.  Nešto slično kao sanosi 425-435

mansg313

Citat: Shole  u Svibanj 12, 2009, 15:32:23
Da, fino si to iskalkulirao.  Baš bi u 599 dobro došao dupli red visokih stolica za gradske linije. Ovo kako je sada je taman jer ima masa prostora za stajanje, a to je u gradu najbitnije
A jbg rekao si da je neudoban ja sam ponudio "alternativno" riješenje, ;D...tko je rekao da mora vozit u gradu? ;D

SaNjIn

Citat: Shole  u Svibanj 10, 2009, 23:04:05
E sad si totalno promašio sve.  Garažni broj 210 (model SL210).  Garažni je to Alfa Mille GOŠA - gradska , a SL210 je gliserić.  Pretpostavljam da si mislio na 610 (EL 202). 
Da, u tome si u pravu,  prijašnjih godina su svi takvi busevi imali zavjese, a stvarno nisam išao za tim da ih ove godine nema niti jedan.  Što se pak tiče Classica, nevjerujem baš da neki ima, vjerovatno si vidio starog turčina (model kao 630).
Evo danas ga vidio ali izduga slučajno pa nema slike..to je 694..ima zavjese ispred do jedno cca pola busa..zadnji dio nema..

NP-549

Izgleda da šefica čistačica čita forum; u 632 stavljene zavjese, vjerovatno i u još neki, ja nisam vidio.
I da, 694 ima zavjese, stavio ih ja.

thomcro

Citat: NP-549  u Svibanj 16, 2009, 13:35:01... I da, 694 ima zavjese, stavio ih ja.
Bravo NP-549 ;D. Samo pazi da te ki ne skonta jer ćeš postat zavjesopostavljač ;D.
Pozdrav by thomcro

lukica

645 i 629 imaju novi broj od iza... broj od 624 je neko pijan ko letva stavljao... najbolje bi bilo da brojebe pišu ko na 577 sa lijeve strane odnaprijed :) ... dali 576 šta vozi(koju liniju)? jer je pročli CIJELI tjedan bio parkiran na delti na istom mijestu pa mi je malo čudno...

Shole

576 je rezervni i koriste ga na zamjeni za Regio ili nekog TAM-a na smjeni (577,579), normalnim smjenama ga ne daju,

conecto

Citat: NP-549  u Svibanj 16, 2009, 13:35:01
Izgleda da šefica čistačica čita forum; u 632 stavljene zavjese, vjerovatno i u još neki, ja nisam vidio.
I da, 694 ima zavjese, stavio ih ja.

Zavjese na busu su strašna stvar! Za što sve mogu poslužit pitaj vozače Čazmatransa - njihovi skoro svi busevi ih imaju!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...