RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

NP-549

pa nije ih NP-549 stavio samo tako.  Upija on jako dobro sve informacije od sjevernih kolega

mivano

Citat: lukica  u Svibanj 19, 2009, 21:39:06
645 i 629 imaju novi broj od iza... broj od 624 je neko pijan ko letva stavljao... najbolje bi bilo da brojebe pišu ko na 577 sa lijeve strane odnaprijed :) ... dali 576 šta vozi(koju liniju)? jer je pročli CIJELI tjedan bio parkiran na delti na istom mijestu pa mi je malo čudno...
Šole koji je vozio 576 je uzeo 631 za stalno, jer je 576 skoro svaki tjedan bio u kvaru

mivano

u 675 osvanule zavjese kod prvih sjedala
btw.: Gedžo ne vozi 500 već neko vrijeme, pred koji tjedan je viđen u 675, a danas je u 640

NP-549

U Beogradu na probi novi Conecto, a ovako izgleda tablica smjene

conecto

Ne mogu ovo ne vidjet kad je riječ o konektu, pa nek netko kaže: mi o vuku, a Vuk na vrata!

Ipak ostajem conecto, iako vi ar for pis!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

A da li neko na ovom forumu slucajno zna da li je to linija 3?Naime jedan covjek u Podhumu je uvozio takva vozila na prostor bivse na drzave i jednom je u selo zallutao zglobni MAN i pisalo 3-Banovo brdo.Da li je to moguce ili sam ja krivo vidio?

shef

Možda je tada bilo tako, ali ovo je današnja linija 50, Ustanička - Banovo Brdo, dok je trojka tramvajska linija.
A sad dosta off-topica.  >:(
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mansg313

Citat: lukica  u Svibanj 19, 2009, 21:39:06
... broj od 624 je neko pijan ko letva stavljao...
Dokaz...

thomcro

Umjetnička sloboda ;D ... poravnate donje linije. Skoro ;D.
Pozdrav by thomcro

Shole

Dao si očito i električar malo slobode kod postavljanja lijevog svjetla od tablice

mivano

Je li ikada u troleju bilo žena vozačica? Ako se ne varam, mislim da je bila jedna na 8.

Shole

Bile su dvije.  Ta koju si spomenuo, i još je jedna vozila u gradu i bila je jako dobra vozačica

Berlingo

Te prve se sjecam prvo s nekim minibusom TAM-icem,a poslje 1A (Beog.trg-Bivio).Mislim cak da je vozila stalno 388.Nije li druga dosla iz Karlovca i poslje se vratila?Ja mislim da sam je vidio tamo ali nisam 100% siguran.

ikar

Citat: Berlingo  u Srpanj 09, 2009, 17:37:54
Te prve se sjecam prvo s nekim minibusom TAM-icem,a poslje 1A (Beog.trg-Bivio).Mislim cak da je vozila stalno 388.Nije li druga dosla iz Karlovca i poslje se vratila?Ja mislim da sam je vidio tamo ali nisam 100% siguran.

Da nije možda iz Varaždina?

Berlingo

Pa zato sam i pitao.Stvarno nebi znao ali meni se cini Karlovac.