RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

amalok.95

Molim vas ako netko može slikati sve riječke man sg220 koji su još uvijek živi

Shole

Imaš na forumu slikane sve žive, a bogami i od neživih fale samo 511 i 512

amalok.95

Prije nekih godinu dana 424 stoji pred prometnim uredom

Bari

U temama: "Nove slike" i "Tablica voznog parka".
KREPAT MA NE MOLAT !

amalok.95

Hvala dali zna netko od vas zašto mi kada uđem u temu nove slike nakon nekog kratkog vremena izbaci van konekciju

Shole

To se i meni dešavalo ali samo onda kad ima jako puno slika na jednoj stranici.   BARI stavljaj maximalno po jednu ili dvije u isti post.  Rađe stavi 3 posta sa po 2 slike nego jednog sa 6.

amalok.95

Danas 13.12.2009. 589 stoji parkiran na delti čudno je što tamo nije stajao neki MAN SG220 a iza njega 611.

amalok.95

Dali netko zna kada se mijenjaju linije negdje poslje nove godine i koja linija vozi kamo

Shole

otvorio si temu MAN SG220 a pišeš tu sve i svašta i to uglavnom ono što već imamo na forumu samo treba potražit

amalok.95

Komp mi je slab i imam dial up internet tako da mi treba dosta dugo da pretražim neku temu pa mi je bolje pitat nego biti dosta dugo na nekoj temi

Shole

linije startaju 11.01.  a šta kamo vozi u gradu to kriju ko zmija noge iz samo njima poznatih razloga,  dok u prigradu uglavnom sve ostaje isto (osim 13 i 17) jedino će bit kresanja polazaka

amalok.95

mivano

Citat: Shole  u Prosinac 13, 2009, 15:59:05
linije startaju 11.01.  a šta kamo vozi u gradu to kriju ko zmija noge iz samo njima poznatih razloga,  dok u prigradu uglavnom sve ostaje isto (osim 13 i 17) jedino će bit kresanja polazaka
već postajem dosadan, ali Grohovo i Bezjaki imaju zajedno manje putnika od Lokve, a dobit će gradsku liniju
btw.: kolega amalok.95, već postoji tema RAZNO

Shole

Za Lokvu ne postoje uvjeti.  Kad se igradi okretište na Brdu onda će produžit četvorku.  Neka baba neće da proda livadu

mivano

Citat: Shole  u Prosinac 15, 2009, 13:34:49
Za Lokvu ne postoje uvjeti.  Kad se igradi okretište na Brdu onda će produžit četvorku.  Neka baba neće da proda livadu
MO se hvalio da su svi suglasni za prodaju zemljišta