RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Shole

A još je debilnija obavjest na oglasnoj ploči.  Između ostalog piše sljedeće:

- vozač je dužan svakog putnika pitat kartu na pregled prilikom ulaska, i naplatit mu ako ju nema
- ako linijska kontrola uhvati putnika bez karte dužna mu je naplatit redovnu kartu i kaznenu (mislim da je 100 kn)
- ako putnik nema kod sebe novaca, ili ne želi platiti kaznu, omogućiti mu da kupi redovnu kartu kod vozača !!!

Jeste li vi koji ste sastavili ovaj pamflet (a potpisali ste se dole u kutu) uopće pročitali ovaj debilizam nakon što ste ga napisali !!??

Berlingo

Ma koliko ja znam vas vozace i suradnju medju vama meni se cini da to u praksi nikad nece zazivjeti. Nebi ja radio paniku oko toga. Ali da je bezobrazno i bahato, to sigurno je. Mene je isto sokiralo.

MAKI

uhh.Kad mi mama bude isla promijenit kupon(ja cu morat ic bez karte podrazumijeva se9.I šta ću ako me šole zatRAŽI KARTU  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(.Ne razumijem šta ovo izvode
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Kako će putnik kupit kartu ako nema novaca, kako mu to omogućiti? Ovo je strašno, kao da pišu nepismeni ljudi.

conecto

Čekajte Riječani, sad meni nešto nije jasno! Da li je ovo odluka našeg predsjedničkog kandidata za 2015. (Ćire) ili je on već u penziji (navodno od 1.1.) pa ju je donijela neka nova administracija?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mivano

evo malo da se podsjetimo ( na početku snimljeni autobusi na i oko Jelačićeva trga )

i ovo ( 588 ide s Pećina):

i jedan citaro kod novog lista:

malo kasnije isti citaro na istom mjestu ostavljen:

i još:

kico101

Iz ovih odličnih filmića izdvojio bih "probu nove 1-ce" ;D, Ladu Njivu kojoj ni metar snijega ne može ništa i žensku s mobitelom koja se spušta po stepenicama na Piramidi ( čeko se pad , ali ništa ). ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

I mislim da nije kod Novog lista nego je to Krnjevo. Ugibaliste prema gradu. A kad smo vec kod tih slika.... Boki sta je ovo vani? Na Zametu samo +3. Ne vjerujem bas u snijeg nego u nesto puno gore veceras. Ovo kao da ce u ledenu kisu.

mivano

za četvrtak predviđaju susnježicu u Rijeci
prema freemeteo.com u Klani pada snijeg
nevezano za ovo: šta ako se neko od šoleta zabuni pa skrene u ponedjeljak starom trasom recimo npr. na 7a; svjedočio sam jednom kad je šole u duji pričo s nekom ženskom i skrenuo prema Piramidi i u zadnji čas uspio skrenut prema gradu da ne završi u Kumičićevoj, dakle s putnicima napravio bespotreban krug po gradu

Boki651

Citat: Berlingo  u Siječanj 08, 2010, 16:47:59
I mislim da nije kod Novog lista nego je to Krnjevo. Ugibaliste prema gradu. A kad smo vec kod tih slika.... Boki sta je ovo vani? Na Zametu samo +3. Ne vjerujem bas u snijeg nego u nesto puno gore veceras. Ovo kao da ce u ledenu kisu.

Prvo, u Klani ne pada snijeg 100 posto nego kiša, freemeteo laže, ne gledajte te gotove prognoze ničemu ne služe, nego da bi zbunile.
Na visini od 1500 metara je 2ili 3 stupnja, dakle nema teorijske šanse da pada snijeg, a što se tiče ledene kiše, isto malo vjerojatno na našem području.

A što se tiče četvrtka i susnježice otom potom.

ikar

Citat: mivano  u Siječanj 08, 2010, 17:30:52
za četvrtak predviđaju susnježicu u Rijeci
prema freemeteo.com u Klani pada snijeg
nevezano za ovo: šta ako se neko od šoleta zabuni pa skrene u ponedjeljak starom trasom recimo npr. na 7a; svjedočio sam jednom kad je šole u duji pričo s nekom ženskom i skrenuo prema Piramidi i u zadnji čas uspio skrenut prema gradu da ne završi u Kumičićevoj, dakle s putnicima napravio bespotreban krug po gradu

Ko radi taj i griješi... Nećemo sad razapinjat čovjeka ako je pogriješio. Ni prvi ni zadnji.

Boki651

da, tako se i meni dva puta dogodilo da sam umjesto u ćićarijsku došao na turkovo sa 7a i onda djir po pehlinu pa natrag u ćićarijsku hehe

mivano

na naslovnici Novog lista najava članka o zbunjenim Riječanima i to na dvije stranice
http://novine.novilist.hr/images/clanci/DOC_2010/2U91BZTY9.pdf

mivano

molim mjerodavne da vrate 651 u grad i da ga stave na liniju 2

dragec52

Daj ne izazivaj vraga, koji karapampulos će nam to. >:(