RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

shef

Citat: dragec52  u Siječanj 13, 2010, 19:22:28
Daj ne izazivaj vraga, koji karapampulos će nam to. >:(

Ima nekih indicija, da bi se to moglo dogoditi... ;D
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Puno se vidjam s ljudima koji su u maskarama ili zvoncarima Zamet. Posto svake godine mora izgoriti krivac za sve lose sta se dogodilo u prosloj i uvijek ima ime, ja sam im iznio svoj prjedlog. Po meni bi se trebao zvati Ciro i on je definitivno kriv za sve lose u prosloj, a najvise sta je Zamet u gradskom prijevozu izgubio sve. Vidjet cemo da li ce biti sta od toga. Za sad su reakcije pozitivne.

NP-549

Nema ti Ćiro prevelike veze s tim.  Nije se petljao u "promet" ni dok je radio, a kamoli u zadnje vrijeme dok je čekao mirovinu

mivano

Citat: Shole  u Siječanj 16, 2010, 18:06:49
Čudi me da su preskočili Conecte.  Doduše zglobnih i nema u gradu, a solo ionako voze samo po divljim koridorima pa se reklama ni ne vidi.  BTW, dal je neko išao za tim da po Rivi uopće ne voze solo busevi ?

Komentar:  bezveze, uopće mi se ne sviđa.  Al isto tako mislim da bi reklame mogle solidno popunit blagajnu kad bi neki marketinški sposobni ljudi radili u troleju pa privukli potencijalne oglašivače.  Kad pogledam reklame u Splitu o autobusima, u ZG po tramvajima, u Dubrovniku.......  Rijeka i Autotrolej nemaju ni 5% toga, a čisto sumnjam da nebi bilo interesa.  Jer ako jedna PODRAVKA ima šta ja znam koliko tramvaja komplet opituranih i pitaj boga koliko buseva u Splitu poljepljenih i preko stakala, stvarno mi nije jasno zašto nema niti jedne male reklamice u Rijeci  (Podravku sam izmislio samo za primjer).  

Nek Trolej bude pionir u nečemu pa nek sljedećih 10 Citara kupe shoping centri i nek svaki bude obljepljen u bojama jednog.  Čisto sumnjam da jedan KONZUM nema 200 000 Eura namjenjenih reklami.  Nek daju pare za bus i bus će dok ne ide u rashod bit obljepljen u Konzum.  Svi sretni i zadovljni.  Putnici sa novim busevima, Trolej isto jer ima nove buseve, Shoping Centar zato jer ima putujuću reklamu .....   Stvarno ne vidim nijedan minus u tome

odlična ideja
nego ovo me podsjetilo na nešto drugo
trolej će kupovat plinske buseve, zašto ne bi gradonačelnik zatražio novac iz europskih fondova za nabavku plinskih autobusa i opremu za plinsku crpku

ikar

Ko je reko da će se kupovat plinski autobusi??? Ono što su pričali je sve još uvijek na nivou "Može da bidne, nemora da znači"

mivano

Citat: ikar  u Siječanj 16, 2010, 19:35:44
Ko je reko da će se kupovat plinski autobusi??? Ono što su pričali je sve još uvijek na nivou "Može da bidne, nemora da znači"
dobro, samo sam spomenuo plin kao ilustraciju, ali izradit nekakav projekt koji će proć i da EU da pare

tramvajac 92

Viš šta sve možeš naučiti tu  ;D nisam znao da eu i za plinske buseve daje pare
a daje li i za hibride? Pošto su se dosta tu spominjali pa da Cijenjena Uprava KD Autotrolej-aporazmisli i o tome

Bari

Ajmo malo pogađat. Koji bus se nalazi iza GB 712?
KREPAT MA NE MOLAT !

LuckyLooser

Citat: Bari  u Siječanj 16, 2010, 22:40:17
A što ćeš tu pogađat? GB 714-723, a ostalo možemo nabadat ko ćorave kokoši, jer nema ni jednog detalja, a ni dovoljno rezolucije fotografije za otkrit točno o kojem GB se radi.
Čak ni po VR-u ne možeš skužit jer je vrijeme slikanja 00:00:00 00.00.0000.

kico101

Citat: Bari  u Siječanj 16, 2010, 22:40:17
http://i45.tinypic.com/o08mww.jpg
Btw, netko je zaboravio promijenit display ili je fotka snimljena u ogledalu ;D
A iza je MB o530G/II ( 714-723 ). ;)

EDIT: LLeon me pretekao u fotofinišu.
EDIT cwei: Ispravak: Luckyblablabla. ;D ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

LuckyLooser

Citat: kico101  u Siječanj 16, 2010, 23:09:14
EDIT: LLeon me pretekao u fotofinišu.
"Ako želite pobijediti u trci, morate prvi proći kroz cilj." (Grunf)

Btw, tko je LLeon? ;D

Bari

Malo sam se ujebo. Ništa od pogađanja. Ispričavam se. Radi se o GB 720.
KREPAT MA NE MOLAT !

LuckyLooser

Citat: Bari  u Siječanj 17, 2010, 01:32:20
Nisi ništa ujebo, i nemaš se što ispričavat. ;) Pogodili smo tip autobusa, a koji je od njih 10, to je samo lutrija, jer ih (još uvijek) nemaš po čemu razlikovat.

ikar

Citat: LuckyLooser  u Siječanj 17, 2010, 07:55:29
Citat: Bari  u Siječanj 17, 2010, 01:32:20
Nisi ništa ujebo, i nemaš se što ispričavat. ;) Pogodili smo tip autobusa, a koji je od njih 10, to je samo lutrija, jer ih (još uvijek) nemaš po čemu razlikovat.

Vraga nemaš... Vidi se da je sunce znači slikano u petak, a linije mogu biti jedino 2 ili 6. S obzirom na viđeno stanje moglo se raditi o jednom od slijedećih - 716, 719, 720 i 721.

Bari

Zašto nebi mogla biti jučer slikana? Isto je bilo sunce  ;D
KREPAT MA NE MOLAT !