RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ruske

otvoreni prostor, bura oprala sve sa ceste...nis cudno...tako je i ispod moje kuce, dok od okretista na dalje, do krimeje je sve bijelo

Berlingo

587 oko 14.30 na Trampovom bregu. Zanimljivo. Ovo je nesto sta se zove snijeg u prigradu. 50-ak m. dalje to prelazi u nesto sta ze zove snijeg u Rijeci.

Linija 20A u povratku prema Viskovu bila je na Marinicima na ovakvoj cesti.

I dalje...

Stupari, iz smjera grada.

I biser za kraj. Malo na terenu Bokia.

Sve ove zadnje su od popodne, ali kako je vani biti ce ih jos.

Berlingo

Citat: Ruske  u Ožujak 10, 2010, 18:01:43
ova slika pored citroena na viskovu...kad si to slikao? ja prosao pred pol h malo vise, gore sve zameteno, ljetne gume RULZ ;D
Kaze aparat u 8.27. Vjerujem ti da je sad kriticno. Jer kako vidim pada i u mojem kvartu. Gume lose? Stavi savu eskimo pa ces se preporoditi.

Ruske

neeeeeee, naprotiv, imam ljetne semperitke, odlicne su s time da su ljetne...izvucem brdo zaledeno bez beda...

Boki651

Ja sa 7a došao oko 21h doma bez problema, još pitao šoleta na Titovom trgu da li vozi do mene, kaže, vozim, zasada.

A čini se da će do kraja sve proć ok, jer snijeg više ne pada, a cesta je čista točno po tragu od guma.Ako se malo zabrazdi sa strane, problemi.

Vidim Berlingo,bio u mojoj domovini, a mene cijeli dan nije bilo doma, okolo čejsao i autobuse i snijeg

Ruske

dodi na sv kriz vidjeti kakva je cesta...prestalo je padati - je...ali sad ce to po noci lijepo zalediti...i taman jutro biti fino klizavo i tako cijeli dan, dok se ne otopi, jos ako temp. ne skoci puno, onda i drugu noc ce opet zalediti...kad su toliko lijeni da dodu posipati tu...jedva sam se popeona brdo danas...sva sreca sutra nemam fax i obaveze...

Berlingo

Malo prije stigao kuci. Sve linije koje prolaze kroz moj kvart (za Trolej on vise ne postoji a ni oni za mene) savrseno funkcioniraju. Na liniji 2 sve u redu. Potvrdjujem saroliko drustvo i vidio na svoje oci vec spomenuti 617. Linija 2A. Cesta tako-tako. Poceo i zavrsio 418. Linija 3, nikakvih problema. Vozila i 3A. Cesta dobro posipana u gornjem dijelu. Vozile i prigradske. Ali ima problem. Sve sta je bijelo pretvara se u led. Osjetio ga pod nogama.

zvone16

berlingo jeli istina da je 649 danas imo sudar
ZvoneXp

Ruske

o da...to je to sta sam pricao...kod vas su barem posipali...ali tu nijednom ove zime dok je bilo snijega ova tri puta nisu posipali...i tako nas odsjeku od ostatka grada...na dolje se spustiti je rizicno, ali na gore popenjat se, je skoro nemoguce...

jesi slikao kojim slucajem 617?

Berlingo

Neznam za 649. Mislim da bi se to vec culo jer ovdje neki ljudi jako dobro prate forum i tako nesto bi vec bilo u crnoj kronici. Ne vjerujem da je imao sudar.

Berlingo

Ma nije bilo sanse da ga slikam. Ovaj me sigurno skuzio i spustio  se puno nize nego obicno. A i jako je tesko slikati po noci.

zvone16

meni svi govore da bus sa hreljina  je lupio u bus koji ide sa krasice u 7:05
ZvoneXp

shef

Ako je jučer bio udarni dan za cestare i vučne službe, danas će to definitivno biti za traumu. Ceste su prilično ok (neke čak i skroz suhe), ali zato pločnici...staklo! Pazite kako hodate!
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Citat: zvone16  u Ožujak 11, 2010, 00:25:00
meni svi govore da bus sa hreljina  je lupio u bus koji ide sa krasice u 7:05

Normalno su vozili i 649 i 677 popodne!

zvone16

ZvoneXp