RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

tramvajac 92

Još mu dodaj i klimu..  >:(

Boki651

Odlično, Ruske! Šta sljedeće tuniraš? 467?  ;D

Ruske

daj mi adekvatnu sliku sa malo odsjaja po karoseriji :D

mivano

sad ste me na nešto podsjetili...mislim da sam negdje na netu vidio tuniran 537 ( ??? )

Shole

549 od našeg kolege, tuniran ispred Peveca sa tabelom 25A Zrće.  Kromirane felge, zatamnjena stakla, zabijen do poda

mivano

Citat: Ruske  u Lipanj 10, 2010, 16:24:28
Citat: Ruske  u Lipanj 09, 2010, 19:43:48
glasam za 466

nije 466, danas sam ga vidio po gradu i nema na zadnjem prozoru otvor, tj cijeli je prozor...
moguce da je 497
lijep je i guma na zglobu je lijepa - da nije 500  8-8

Boki651

Citat: Shole  u Lipanj 11, 2010, 22:22:48
549 od našeg kolege, tuniran ispred Peveca sa tabelom 25A Zrće.  Kromirane felge, zatamnjena stakla, zabijen do poda

Ima možda to netko u kompu, pa da mi pošalje da vidim to čudo? :)

Ruske

to smo ga ja i kolega sa foruma crotuners istunirali, evo slike:

nazalost slika sa tablom zrće i sa kamionskim krom felgama je izbrisana, jer je bila na nekom photobucket accountu

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

moram primjetiti da za razliku onog gore 109, ovaj sanos sa slike izgleda prilično nerealno, naročito prednja maska. bok može proći, ali ovo oko prednje  maske baš liči na photoshop igru.

tramvajac 92

Meni malo liči na am.  bus123.

Ruske

jbg boki, ja sam samo dodao NOS naljepnicu i felge, ostalo je kolega napravio...tad kad smo to radili sam ja pucao na naljepnice i krom felge, a sad vidis na sta ciljam, prema slici od 109tke ;D

Shole

Slika sa tablom 25A ZRĆE i felgama koje su sto put bolje od ovih se nalazi na zidu u servisu.  I naravno da je 109 lijepše sređen kad je od onda (549) prošlo barem 3 ako ne i 4 godine pa se i znanje pojedinaca o photoshopu značajno poboljšalo

Ruske

NP-549

Izgleda da niko nema ništa protiv ovog grafita jer stoji već jedno 2 mjeseca na 665 dok se svi ostali grafiti expresno brišu